Melania Trump bi ob ločitvi lahko odnesla tudi do 50 milijonov dolarjev

D.Ži
18.11.2020 11:00
Govorice o vse bolj ohlajeni ljubezni v zakonu odhajajočega ameriškega predsednika postajajo vse glasnejše, tabloidi pa očitno že delajo ločitvene načrte.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Volitve so mimo, ameriški mediji pa se še naprej ukvarjajo z zakonskim življenjem odhajajočega ameriškega predsednika Donalda Trumpa in Sevničanke Melanie Trump. The Sun piše, da bi Slovenka lahko v ločitveni poravnavi, če bi do nje kdaj prišlo, odnesla tudi do 50 milijonov dolarjev. Govorice o vse večjih razpokah v njuni zvezi krožijo že nekaj časa, odvetnica Jacqueline Newman pa predvideva, da bi se Trumpovi v novem samskem življenju finančno kar dobro godilo. "Sumim, da bi jo kar dobro poplačali," je dejala za revijo Town and Country, naj bi pa znesek bil pogojen tudi s tem, ali bi Melania dobila skrbništvo nad sinom Barronom, kar naj bi bil najverjetnejši razplet. "Mislim, da ni potrebne prav veliko razprave o tem, kdo je dečkov glavni skrbnik," pravi Newmanova, specializirana za ločitve.

Reuters

Melania in Donald sta se spoznala leta 1998. Poročena sta že 15 let, Barron jih šteje 14. Trump je bil poročen že dvakrat. Obe ločitvi sta se sklenili s poravnavama, pogoji so bili določeni v predporočni pogodbi. Trump se je leta 1977 poročil z Ivano Trump in se od nje ločil leta 1992. Ivana je takrat s seboj odnesla 14 milijonov dolarjev, dvorec v Connecticutu, stanovanje v New Yorku in enkrat na leto dostop bo Trumpovega luksuznega letovišča Mar-a-Lago. Trump se je nato poročil z Marlo Maples. Zakon je trajal med letoma 1993 in 1999. Maplesovo je nato odpravil z dvema milijonoma dolarjev. 

Profimedia

Opazovalci in analitiki telesne govorice so prepričani, da so odnosi med Trumpom in Melanio zelo napeti, znano je, da par že nekaj let spi v ločenih spalnicah. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta