Miša Molk: Ulina puberteta ni bila lahka

Katja Štingl
02.03.2018 06:45
Miša in Ula. Znana televizijska obraza. Ena srčna dama, v pravem pomenu besede, druga drzna in energična. Tako podobni, a različni hkrati. Mama in hči, ki ne »šparata« besed. Njun smeh je nalezljiv, pozitivna energija pa se čuti, čeprav je med vami in njima televizijski zaslon.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ula je spregovorila o nasvetih svoje znane mame.
Miran Juršič
Je mesec ko so na nas iz vseh koncev sipali srčke in ljubezenske izjave. Ne morem se izogniti vprašanju o večno opevani ljubezni. Statistike kažejo, da Slovenija postaja dežela samskih ljudi. Ali ljubezen izginja? Kako vidve gledata na to?
Miša:
Ula:
Miša
Ula:
V novo leto sta menda vstopili s prav posebno zaobljubo: poskrbeti za svoj notranji mir, za telo, za dušo. Skupaj preživljata čas v obalnih termah, kjer za vaju skrbi tudi ekipa strokovnjakov. Moram priznati, da res izgledata spočiti in prerojeni.
Miša
Ula
Sta že od nekdaj tako povezani?
Kako je bilo v puberteti? Odnos mati-hči zna biti včasih zapleten.
Miša
Ula
Miša
Miša, vi ste bili v Ulinih letih znana televizijka. Kako je bilo biti slaven v Sloveniji takrat in kako gledate na to sedaj preko vaše hčere, ki živi v svetu socialnih omrežij, česar takrat ni bilo? Je zaradi tega kaj bolj izpostavljena?
Ula:
Miša:
Ula
Ula, je to tudi eden izmed razlogov, da ste zapustili delo na televiziji? Mesec in pol je, odkar vas ne gledamo več na malih ekranih.
Ula:
Miša, vi pa ste pred letom in pol začeli odkrivati nove zgodbe v oddaji Zgoraj brez, v kateri se z znanimi imeni lotevate iskrenih in včasih tudi tabu tem. Smo Slovenci dovolj odprti za takšne oddaje ali si želite, da bi bili še bolj in bi lahko šli še globlje?
Miša:
Pa so gostje dovolj pogumni za vaša vprašanja, so odprti?
Miša:
Se vam zdi, da se slovenski medijski obrazi še vedno skrivajo za maskami ali so te začele že kaj padati? Estrado poznate tako z vidika javne podobe kot privatno. So velike razlike?
Miša:
Pa vidve, bi se bili pripravljeni pred kom tako medijsko razgaliti?
Ula:
Intervju je bil objavljen v novi številki revije STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta