Na posnetku restavracije opazila moža, ki je mrtev že več let. O skrivnostnem primeru se je oglasilo vodstvo lokala

D.Ži
07.08.2023 12:46

Zadnjih nekaj tednov veliko pozornosti na spletu priteguje bizaren primer Lucy Watson, ki je ob ogledu posnetka ostala brez besed.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Skozi leta uporabe varnostnih kamer se je nabralo kar nekaj nenavadnih, čudnih in bizarnih zgodb, ki so se nato razširile po družbenih omrežjih. Tako se je na Facebooku te dni pojavila zgodba o posnetku polne indijske restavracije "Spice Cottage" iz angleškega Westbourna.

"Koliko je star ta posnetek? Mojega pokojnega moža in njegovega sina vidim na začetku videa. Moj mož je umrl leta 2014," je pred časom vprašala presenečena spletna uporabnica Lucy Watson.

"Pozdravljena, Lucy. Žal nam je, da to slišimo. Video je nastal prejšnji teden, 16. januarja," so ji v začetku leta odgovorili iz restavracije.

Primer je medtem pritegnil pozornost lokalnih in svetovnih medijev, za katere je Lucy povedala, da je 99-odstotno prepričana, da je na posnetku njen mož. "Videla sem ga takoj na začetku posnetka. Moja prva reakcija je bila: 'To je Harry'. Zmedena sem zaradi tega. Enostavno ne razumem," je dejala šokirana Lucy in dodala, da njen mož, ko je bil še živ, te restavracije ni obiskal že vsaj desetletje. Predstavnik restavracije, ki skrbi za družbene profile na spletu, je v komentarju pod objavo pojasnil, da je posnetek zagotovo nastal januarja, po prenovi lokala, saj so prej mize imeli prekrite z belimi in rdečimi prti. 

Primer so skozi mesece komentirali številni uporabniki Facebooka. Mnogi menijo, da je posnetek morda del morbidnega piarovskega trika ali da je moški celo zaigral svojo smrt, piše Kurir. Če so si šefi restavracije res želeli več pozornosti, potem jim je to vsekakor uspelo. Neštetim komentatorjem ob vseh teorijah ni uspelo razrešiti skrivnosti nenavadnega posnetka, tudi Lucy Watson se najbrž še vedno sprašuje, kako je vse skupaj sploh mogoče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta