(FOTO) Komaj 26-letna misica zaspala za volanom in umrla v nesreči. Pravijo, da je svojo smrt napovedala

D.Ži
03.08.2023 13:47

Nedavno se je v videu za družabna omrežja za šalo urejala za svoj pogreb, zdaj so jo resnično pokopali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Aktualna mis Venezuele Ariana Viera (26) je julija umrla v prometni nesreči v Orlandu na Floridi, žalostno novico je medijem sporočila njena mama Vivian Ochoa. Za The Sun je povedala, da je njena hči med vožnjo od utrujenosti zaspala in trčila v vozilo pred seboj. Na kraj dogodka je takoj prispelo reševalno vozilo, reševalci so nesrečno Ariano dvakrat oživljali, žal so bile poškodbe prehude in je na poti v bolnišnico umrla.

"Oživljali so jo in vmes je doživela srčni infarkt. Oživljali so jo, a je umrla med prevozom na travmatologijo," je povedala od žalosti skrušena Ochoa.

Manekenka bi jeseni zastopala svojo državo na izboru Miss Latin America 2023 v Dominikanski republiki, izbor bo potekal oktobra.

Oboževalci in prijatelji se zdaj v komentarjih na družbenih omrežjih poslavljajo od nesrečne lepotice. Pred meseci je Ariana na družbenih omrežjih objavila nenavadno objavo, nekateri trdijo, da je s posnetkom napovedala svojo smrt.  Posnela se je namreč med "pripravami za svoj pogreb". 

"Snemam se za svoj prihajajoči pogreb," je pripisala filmčku. Lokalni mediji poročajo, da si je njen oče, ki živi v Peruju, poskušal urediti vizum, da bi lahko pravočasno prišel na hčerkin pogreb, a so mu dokument izdali dan prepozno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta