Naredite iz svojega ljubljenčka hollywoodsko zvezdo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
26.04.2023 15:14

Nasveti kako posneti najboljše fotografije svojega psa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Lastniki hišnih ljubljenčkov radi ujamemo v objektiv lepe trenutke, ki jih delimo s svojimi kosmatimi prijatelji. Ne glede na to, ali gre za njihovo razigrano igranje z novo igračko, pohod v gore ali lenobno popoldne na kavču, so ti spomini neprecenljivi. In kaj je boljši način, da jih ovekovečite, in posnamete osupljive fotografije ali videe, ki ujamejo njihovo edinstveno osebnost. S pravo opremo in malo znanja lahko iz svojega ljubljenčka naredite hollywoodsko zvezdo in ustvarite fotografije, ki bodo ostale za vse življenje.

Vendar pri ustvarjanju odličnih fotografij vašega hišnega ljubljenčka ne gre le za ustrezno opremo. Gre tudi za razumevanje osnov fotografiranja hišnih ljubljenčkov, kot so osvetlitev, kompozicija in kako ujeti njihovo edinstveno osebnost. V tem članku bomo predstavili nasvete in trike, ki vam bodo pomagali posneti najboljše fotografije vašega kosmatega prijatelja in ga spremenile v hollywoodsko zvezdo.

Samsung

Ko gre za najnovejšo tehnologijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy S23 Ultra spreminja pravila igre za fotografiranje hišnih ljubljenčkov. Z impresivno glavno kamero z 200 MP lahko ujamete vsako podrobnost kožuha in oči svojega ljubljenčka, tako da bodo izstopale z zaslona. S pomočjo algoritma za obdelavo slikovnega signala z umetno inteligenco pa lahko telefon izboljša podrobnosti in barvne odtenke na fotografijah. Z načinom Nightography lahko zajamete fotografije ob zahtevnih svetlobnih razmerah.

Vsi ljubitelji fotografije boste pri Galaxy S23 Ultra cenili možnost fotografiranja in urejanja slik RAW in JPEG z načinom Expert RAW, ki je na voljo v mobilni aplikaciji. Ta funkcija uporabnikom omogoča, da se preizkusijo v ustvarjanju fotografskih umetnin z večkratno osvetlitvijo ali celo astrofotografijo, kar je bilo v preteklosti mogoče le s profesionalno opremo. Ker slikanje z vašim hišnim ljubljenčkom nikoli ne vzame malo časa, Galaxy S23 Ultra z zmogljivo 5000 mAh baterijo varčuje z energijo, ko jo najbolj uporabljate, fotoaparat pa bo tako deloval ves dan.

Samsung

Poleg fotoaparata je vrhunski zaslon Galaxy S23 Ultra resnično edinstvena lastnost. Dinamični 2-kratni zaslon AMOLED zagotavlja osupljivo kakovost slike ne glede na to, kako močna je okoliška svetloba. Ta napredni zaslon zagotavlja izjemno nasičene barve skupaj z globokimi črnimi odtenki, kar pomeni, da boste lahko v polni ločljivosti videli vsako podrobnost svojih fotografij in videoposnetkov. Ko boste ujeli hollywoodski trenutek svojega ljubljenčka, ste lahko prepričani, da boste v končnem izdelku videli vse podrobnosti.

Zdaj, ko imate prava orodja, je čas, da svojega hišnega ljubljenčka pripravite na njegov hollywoodski trenutek. Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je lokacija. Izberite kraj, ki je za vašega ljubljenčka udoben in kjer se počuti dobro. To je lahko vaše dvorišče, park ali celo dnevna soba. Prepričajte se, da je osvetlitev dobra, in če fotografirate na prostem, se poskušajte izogniti neposredni sončni svetlobi, saj lahko povzroči ostre sence.

Nato poskrbite, da bo vaš hišni ljubljenček videti kar najbolje. Skrtačite mu kožuh, postrižite kremplje in ga po potrebi dobro okopajte. Tako boste poskrbeli, da se bo vaš kosmatinec v svojem velikem trenutku počutil dobro in bo izgledal najbolje.

Zdaj je čas za ustvarjalnost. Eksperimentirajte z različnimi koti, pozami in osvetlitvijo, da boste ujeli osebnost svojega ljubljenčka. Poskusite z bližnjimi posnetki obraza, ujemite ga v akciji ali ga celo oblecite v zabaven kostum. Možnosti je neskončno, zato se ne bojte biti ustvarjalni in se pri tem zabavajte.

Gremo na sprehod?

Arhiv naročnika

Vsak štirinožni prijatelj iz zavetišča odkriva barvito zgodbo. Ujemite jo v objektiv fotoaparata na telefonu Galaxy S23 Ultra. Če se sprašujete, kako se obnesejo kamere, ko je pred objektivom štirinožni prijatelj, lahko sedaj preizkusite na enem od mobilnih paviljonov Samsung Studio23 in se tudi sami prepričate ali je telefon pravi za vas ter vašega hišnega ljubljenčka. Tam vas čakajo številne aktivnosti, kot so fotografiranje, igranje in vrsta priboljškov za vse hišne ljubljenčke. Pridružite se nam na eni izmed lokacij, ki so na voljo po Sloveniji, in ustvarite nove spomine, ki bodo trajali. Več informacij tukaj.

Ne zamudite epske ponudbe!

Ker je življenje z ljubljenčki prepleteno z aktivnostmi, je dobro imeti pravega pametnega spremljevalca. Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z serije prejmete v aprilu pametno uro Galaxy Watch5.  Akcija velja od 5. do 30. aprila 2023, več informacij o ponudbi in pogojih najdete na spletni strani Samsung. S pametnim telefonom in pametno uro Galaxy Watch5 boste pripravljeni na vsako avanturo na katero se boste podali v prihajajočih mesecih.

Arhiv naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.