Nova pridobitev pri največjem slovenskem organizatorju počitnic

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.01.2023 12:48

V ljubljanski Aleji je januarja svoj dom našla že 27. Relaxova poslovna enota v Sloveniji. Gre za novo, moderno zasnovano poslovalnico za usmerjeno svetovanje gostom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Obiskovalci nove poslovalnice pa bodo do konca januarja lahko sodelovali v nagradni igri, ki prinaša počitnice v vrednosti 1.500 evrov srečnemu izžrebancu.

Relax Turizem d.d. je podjetje z dolgoletno tradicijo pri organizaciji počitnic, od leta 1990 do danes pa so prerasli v multinacionalno podjetje, ki je na slovenskem trgu prepoznano kot 'Največji slovenski organizator počitnic'. Prepoznavni pa so kot ponudnik počitnic na Jadranu, v Grčiji, v Španiji, Turčiji, Egiptu, ter v zadnjih letih tudi v Združenih Arabskih Emiratih in na Zanzibarju.

Pri Relax Turizem d.d. stavijo na bližino kupcu, saj so prepričani, da je izbira počitnic velika stvar, za katero gostje še vedno radi obiščejo fizične enote in se s svojim svetovalcem za počitnice skupaj odločijo za optimalno destinacijo, hotel ali namestitev. Zaradi tega svoje poslovalnice postavljajo na mesta, kjer je čas in želja za praktično in domače svetovanje.

Nova poslovna enota v nakupovalnem središču Aleja je zasnovana po principu prijetnega, toplega svetovalnega prostora, kjer se gost dobro počuti. Zaposlili so mlade posameznike, ki so navdušeni nad potovanji in svetujejo s srcem, ter se bodo razveselili vsakega obiskovalca, ki jim bo prepustil odločitev za svoje počitnice. Novo pridobitev bodo zaznamovali tudi z veliko nagradno igro, v kateri bo en srečen posameznik oz. posameznica osvojil bon za sanjske počitnice v vrednosti 1.500 eur. Za sodelovanje v nagradni igri morate v januarju obiskati novo poslovno enoto v Aleji, izpolniti kuponček, odgovoriti na kratko vprašanje in vaš listek odvreči v za to namenjen boben.

Nagrajenec bo javno izžreban in objavljen 9.2.2023, na sanjske počitnice pa bo lahko odšel kadarkoli in kamorkoli po svoji izbiri.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.