Nova24TV se širi? V razvidu medijev vpisan še drugi program

B.P.
08.06.2018 12:29

Kot odgovorni urednik je naveden Boris Tomašič, nekdanji sekretar poslanske skupine SDS.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V razvidu medijev, ki ga vodijo na ministrstvu za kulturo, je vpisan tudi drugi program televizije Nova24TV, ki je bila ustanovljena na pobudo stranke SDS oziroma s sredstvi njenih podpornikov, med drugimi tudi soproge Roka Snežiča. Kot odgovorni urednik je naveden Boris Tomašič, nekdanji sekretar poslanske skupine SDS. Iz vpisa je tudi razvidno, da se bo program razširjal po kabelskem in satelitskem sistemu. Odgovorni urednik prvega programa je sicer Jože Biščak.
Dnevnik poroča, da naj bi drugi program medija, ki deluje na Linhartovi cesti 13 v Ljubljani, od prvega prevzel predvajanje celotnih posnetkov raznih prireditev in okroglih miz. Tomašič je za ljubljanski časnik tudi povedal, da glede drugega programa še ni popolnoma jasno, ali bo sploh zagnan.
Kot je znano, 800 tisoč evrov so lani v osnovni kapital družbe Nova24TV vplačala madžarska podjetja Modern Media Group, Ridikul Magazin in Ripost Media, ki jih vodijo ljudje iz krogov madžarskega premierja Viktorja Orbana. S tem so pridobila 45-odstotno lastništvo v tem slovenskem mediju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta