Odkrili so vzrok smrti 20-letnega hollywoodskega igralca

GR.G.
09.07.2019 10:17
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Dva dni po smrti mladega igralca Camerona Boyca, ki je pretresla Hollywood in predvsem mlade televizijske gledalce po vsem svetu, so odkrili vzrok njegove smrti. 20-letnik je imel epilepsijo. Kot smo že poročali, je Boyca njegov sostanovalec našel v soboto zjutraj nepremičnega v postelji, kjer so ga reševalci skušali oživljati, vendar neuspešno. Razglasili so ga za mrtvega, spletni portal TMZ pa je objavil, da je med spanjem doživel epileptični napad, ki ga ni preživel.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bznfh-agVGi/{/instagram}
"Umrl je v spanju zaradi napadov, ki so bili posledica njegovega zdravstvenega stanja," je v izjavi za javnost zapisala družina mladega igralca. "Svet je brez dvoma ostal brez najsvetlejše luči, a njegov duh bo živel skozi dobroto in sočutje vseh, ki so ga poznali in ljubili."
Od Boyca se je poslovil tudi igralec Adam Sandler, ki je z njim skupaj igral v obeh filmih Odrasli (Grown Ups). Opisal ga je kot čudovitega mladeniča, ki je imel rad svojo družino in ves svet. "Hvala ti, Cameron, za vse, kar si nam dal. A še toliko vsega bi se moralo zgoditi. Naša srca so zlomljena," je med drugim zapisal Sandler.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta