Oriana Girotto: Nisem se mogla gledati

Gorazd Dominko
09.03.2018 06:06
Atlantis, glasbena oddaja, namenjena mlajšim, ki so jo v resnici gledale vse generacije, je Oriano Girotto izstrelila v slovenski medijski prostor, četudi s slovenskim jezikom sprva ni bila ravno na »ti«.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
arhiv Obrazi
“Težave s slovenskim jezikom so me takrat resnično ovirale tako na poslovnem področju kot tudi v vsakodnevnem življenju. Grozen občutek je, ko bi se rad izrazil, komentiral, povedal kaj globljega, a ti preprosto zmanjka besed.”
“Rešitev je bila vklopiti možgane in kot goba posrkati vse, kar je bilo slišati! Vpisala sem se tudi na jezikovni tečaj in hitro spoznala, da govorim v slengu, nad katerim se gledalci te glasbene televizijske oddaje niso pritoževali, celo všeč jim je bil.”
Katarina Čas
“Producenti oddaje Atlantis so na avdiciji najprej izbrali njo, mene so poiskali kasneje. Bili sva tako mladi, vznemirjeni in navdušeni nad zaupanim izzivom, vse našteto naju je povezovalo.”

Njena največja napaka

Oriano
“Zgodilo se je to, kar se zgodi pogosto, še posebno, če si ženska: Pokličejo, ker si “taka in taka”,
dušo, potem ti postopoma narekujejo, kako se moraš obleči, počesati, vesti, katerih besed ne smeš uporabljati, kako se moraš pogovarjati z gosti ... Skratka, zradirati Oriano. Ki potem to ni bila več! Bila je ena neumna bimbika brez karizme, v oddaji, ki je z režijo skočila nazaj v leto 1985. Moja največja televizijska napaka, nisem se mogla gledati. Nisem se prepoznala.”

Vse, kar potrebuje za srečo

Glasni so bili, ko sem se poročila, ko sem rodila, ko sem se ločila, ko sem ponovno zaživela, ko sem ponovno rodila ... Oglasijo se vsakič, ko kakšen portal objavi kakšno novico o meni. Res mislite, da me zanima, kaj imajo povedati, ko si vbrizgam kapljico botoksa med obrvmi, ker želim videti mlajša, bolj sveža? Ne!”
“Vem, da sem v tem poslu dobro znajdem, o tem pričajo tudi številni odjemalci.”
“Nikakor in vedno znova se odzovem slehernemu vabilu na snemanje televizijskih oddaj!”
“Sreča so mirni živci, urejeni družinski odnosi in odnosi z vsemi drugimi, sreča so prijatelji in sreča je navdihujoče partnersko razmerje. To je vse, kar potrebujemo, mar ne?”
Članek je bil objavljen v marčevski številki revije OBRAZI, v kateri lahko preberete tudi, kaj sedaj počneta Marijan Smode in Regina.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta