Po kontroverzni izjavi in plazu kritik sta se oglasila Zala in Gašper

"Res se trudiva po najboljših močeh," pravita naša evrovizijska predstavnika v spravljivem sporočilu na Facebooku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andres Putting/Eurovision.tv

Roko na srce, prav zares dobro sprejeta izjava, da sta naša evrovizijska predstavnika upala, da se v finale ne bosta uvrstila, v Sloveniji ni bila. V torek zvečer se je zdelo, da se njunega uspeha veselijo vsi, razen njiju. Morda sta to v tistem trenutku res čutila, morda je k nenavadnemu vzdušju po prvem polfinalu prispevala utrujenost. Po plohi ogorčenih komentarjev, češ da bi potem svoje mesto na Pesmi Evrovizije raje prepustila komu, ki si tega bolj želi, sta se Zala Kralj in Gašper Šantl oglasila na Facebooku. S sporočilom, ki vsaj malce diši po spravljivosti.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zalagasper/posts/2100052526959476:0{/facebookpost}
"Da se je najina pesem dotaknila vaših src, nama pomeni več, kot si sploh lahko zamislite. Prav to je razlog, da sva šla na evrovizijo, čeprav se nama včasih zdi, da ne spadava tja. Res se trudiva po najboljših močeh in največ nama pomeni, da navijate za naju in najino pesem. Hvala!" sta napisala na svoj zid. 
Svoje misli zdaj usmerjata v finalni nastop. V soboto bosta nastopila v prvi polovici finala, katero mesto sta zasedla v polfinalu, pa bo jasno v urah po prireditvi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta