(FOTO) Bazen na strehi in plaža pred oknom: To je hotel, kjer živita Zala in Gašper

Slovenska evrovizijska predstavnika v Tel Avivu domujeta le petdeset metrov od morja, v eni najbolj znanih stolpnic v mestu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tu in tam lahko te dni v Tel Avivu pred boljšimi hoteli opazite kak radoveden obraz. Kar lahko pripišemo Pesmi Evrovizije, ki je trenutno v svoji najbolj vroči fazi, oboževalci izvajalcev pa se na vse pretege trudijo, da bi svoje favorite ujeli izven dvorane, jih prosili za fotografijo, avtogram in promocijski album. Tu in tam komu celo uspe, kar sicer niti ni tako velik podvig, glede na to, kako družabni postanejo izvajalci v dneh okoli polfinalnih izborov, ko vsak glas šteje in odvečne promocije ni. Delegacije sodelujočih držav so kot vedno nastanjene v uradnih partnerskih hotelih Pesmi Evrovizije, v dvorano in iz nje pa se prevažajo z uradnimi delegacijskimi avtobusi. Delegacijam pripada tudi lokalni gostitelj, spremljevalec, ki jim je na voljo za vsa njihova vprašanja. Čeprav je varovanje letos v Tel Avivu zelo diskretno, so uradni evrovizijski hoteli zagotovo med najbolj varovanimi v državi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta