Pohorje Village Resort: Kjer se ženska vseprisotna, ustvarjalna in sočutna energija, prebudi

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.10.2024 11:59

Vsaka ženska nosi v sebi izjemno moč, ne glede na to, ali je uspešna poslovna ženska, ljubeča mama, predana žena, zvesta prijateljica ali vse to hkrati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

V hitrem tempu sodobnega življenja je ključno, da si vzamemo čas zase, za obnovitev energije in krepitev tistih delov sebe, ki so morda med vsakodnevnimi obveznostmi zanemarjeni. In prav to ponuja Pohorje Village Resort – kraj, kjer se združujejo narava, mir in skrb zase, da lahko vsaka ženska najde svoje ravnovesje.

Arhiv Naročnika

WellNest, Svet Savn in energetska pot Bolfenk: Prostor za celostno prebujanje

Vsi vemo, da je dobro počutje ključnega pomena za žensko, ki želi v vseh svojih vlogah zasijati. WellNest je vaše gnezdo, zatočišče, kjer se lahko popolnoma sprostite in posvetite sebi. Svet savn ponuja več kot le toplino in ugodje. Je prostor, kjer se prečisti telo in um, kjer vročina prinaša olajšanje, sprostitev pa globoko notranje zadovoljstvo. Energetska pot Bolfenk, ki se razprostira v naši neposredni bližini pa je popolna izbira za tiste, ki želijo oditi na sprehod, ki ni le telesna aktivnost, temveč popotovanje vase. 

To je prostor, kjer negujemo svojo notranjo moč. Vzemite si čas, vdihnite svež gozdni zrak in dovolite naravi, da postane vaša zaveznica v iskanju ravnovesja.

Arhiv Naročnika

Večerje za prijateljice: sproščeni trenutki na gozdni jasi ali na toplem ob kaminu

Prijateljstvo med ženskami je neprecenljivo. Je tisto, kar nas polni in navdihuje, kar nas povezuje in opominja na pomembnost podpore. Večerje za prijateljice se lahko odvijajo na pravljični gozdni jasi, kjer bo vzdušje narave ustvarilo popolno kuliso za intimne pogovore in sproščene trenutke. Naši kuharski mojstri skrbno pripravljajo obroke, ki ne le razvajajo vaše brbončice, temveč tudi podpirajo vaše zdravje in energijo, da o pregrešno dobrih sladicah niti ne govorimo. To ne bo le večerja, temveč izkušnja, ki bo v vas prebudila globoko povezanost s tistimi, ki jih imate najraje.

Arhiv naročnika

Retreati ženske energije: joga in osebna rast

Vsaka ženska potrebuje čas za samorefleksijo, duhovno rast in obnavljanje notranje energije. Naši retreati ženske energije so zasnovani tako, da vam ponudijo ravno to – globoko notranje raziskovanje skozi jogo, meditacijo in druge tehnike za sproščanje uma in telesa. Medtem ko narava Pohorja zagotavlja mir in harmonijo, bodo naši strokovnjaki vodili dogodek, ki vas bo popeljal na potovanje vase. Spremljajte objave dogodkov na naših omrežjih.

Arhiv Naročnika

Praznovanja po vaši meri

Vsaka pomembna prelomnica v življenju si zasluži praznovanje. Naj gre za rojstni dan, obletnico, poroko ali kakšen drug poseben dogodek, Pohorje Village Resort ponuja možnost praznovanja, ki bo v popolnem sozvočju z vašo osebnostjo in željami. Izmed mnogih izbir, vam predlagamo tisto najlepšo in to je Event dvorana Videc s panoramskim zimskim vrtom.

Poslovna srečanja z dotikom rasti

Za ženske, ki so poleg vseh drugih vlog tudi uspešne podjetnice, je Pohorje Village Resort idealno mesto za poslovna srečanja. Naša ponudba zajema vse – od poslovnih srečanj s poudarkom na duhovni rasti, priprave hrane s chefom Gregorjem Jagrom kot teambuilding aktivnost, športno obarvanih srečanj, kjer se prepletajo gibanje, narava in delo ter mnogi drugi iz našega nabora. Preverite pa tudi še proste termine za poslovne zaključne zabave v omenjeni Event dvorani Videc, ki sprejme kar do 150 oseb.

Arhiv Naročnika

Pohorje Village Resort je kraj, kjer se ženska energija prebuja, kjer se povežete s seboj in drugimi, kjer najdete mir in moč, da zasijete v vseh svojih vlogah. To je prostor, kjer narava, energija in vi postanete eno. In ja, dragi moški, tudi za vas je prostor pri nas - saj veste, močne ženske so magnet za tiste, ki znajo ceniti pravo ženstveno energijo.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.