Pozor, ta tri nebesna znamenja najpogosteje varajo svoje partnerje

D.Ži
01.10.2020 13:06

Če verjamete astrologiji, potem boste na svojega partnerja odslej še malce bolj pozorni. Morda kaj naklepa ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Varanje partnerjev je pojav, na katerega vpliva več dejavnikov. Spremembe skozi življenje se odražajo tudi v zvezi. Izčrpavajoče delo, želja po avanturi sta le dve od situacij, ki lahko pripeljejo do skoka čez plot. No, če verjamemo astrologom, naj bi nekateri znaki bili k varanju bolj nagnjeni od drugih. Bojda jim je nezvestoba v krvi.  Ta tri znamenja naj bi bila še posebej nepredvidljiva.

Profimedia



Oven
Ovni so predani partnerji, razen če se čez leta njihov partner začne mučiti s komunikacijo ali na nek način izda njihovo zaupanje. Ne marajo stagnacije, obožujejo spremembe in slednje pričakujejo tudi od svojih partnerjev. Ko ovni varajo, to naredijo zaradi notranjega konflikta, niti ne toliko iz želje, da bi partnerja prizadeli. Čeprav to ni pravilo, ki bi veljajo za vse, nekako velja, da ovni potrebujejo partnerje, ki dohajajo njihov tempo. 

Kozorog
Kozorogi so izjemno predani in takšni tudi večinoma ostanejo. Se pa to nebesno znamenje skozi čas lahko precej spremeni, kar vpliva tudi na zvezo. Kozorogi so obsedeni s kariernim uspehom, saj si želijo zagotoviti udobno življenje. Dokler slednjega ne dosežejo, bo vse v njihovem življenju podrejeno ambicioznosti. Če jih partner pri tem ne podpira, jih bo hitro zaneslo k varanju. Ni jim toliko pomembna telesna prevara kot čustvena. Ta tudi najbolj prizadene osebo, s katero so v zvezi.  

Profimedia

Vodnar

Čeprav spadajo med stabilne znake, so vedno atraktivni vodnarji neverjetno občutljivi na krizo srednjih let, najbrž celo bolj od ostalih znamenj. V življenju potrebujejo veliko vznemirjenja, ko jim ga začne primanjkovati, ga radi poiščejo drugje. Da bi vodnarja odvrnili od varanja, je pomembno obdržati njegovo pozornost. Potrebujejo veliko svežine in radovednosti, da se ne začnejo dolgočasiti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta