Reginina zmaga na Emi prišla ob nepravem trenutku

Gorazd Dominko
23.04.2018 06:45
S čim se preživlja Regina?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Regina.
Obrazi
Vsako leto, predvsem v času Eme in Evrosonga, se oboževalci tega glasbenega festivala spomnijo name. Zanimivo je, od kod vse prihajajo oboževalci, tudi iz Kitajske. Stik z njimi je danes lažji predvsem zaradi interneta in socialnih omrežij. Še posebno laska, ko pravijo, da bi me znova želeli slišati: tudi zaradi njih vztrajam.”

Kar osemkrat na odru Eme

“Brez skromnosti lahko povem, da sem ponosna, ker na Emi stojim že 25 let. Žal mi je le, da mi veliki met ni uspel že leta 1993 s pesmijo Naj ljubezen združi vse ljudi!"
“Hm … Kaj pa vem. Vem le to, da so za mano različna obdobja, v katerih sem se spreminjala. Eno tako obdobje je nekako ravno za mano. Temu sem rekla druga puberteta. Ko je sin počasi odraščal in postajal samostojen, je bilo več časa tudi za prijateljice, moža in spet sem začela žurati, skorajda tako kot v študentskih časih. Če je bila to kriza srednjih let, potem naj traja. Ni me odneslo na drugi planet in še vedno sem jaz jaz. Ostala sem mati, žena in poslovna ženska.”

Nikoli ni živela od glasbe

Ne vem. Nikoli nisem živela od glasbe. Živeti in preživeti na tem stičišču meja sta izziv in boj.”
“Vodim podjetje, ki ga upravljava z možem. Imava produkcijo hišo z lastnim studiem. Delujemo že desetletja na domačem in tujem trgu. Moja domena je režija zvoka in glasovnih interpetov pri produkciji in postprodukciji televizijskih oglasov, korporacijskih filmov in posebnih zvočnih efektov. Delam kastinge, izbiram glasove, jih vodim in usmerjam v času snemanja.”
Jernej Šugman
“Ko ostaneš brez tistih, ki jih imaš rad, ki jih ceniš, potem ti ne preostane nič drugega, kot da to zanikaš. Ne sprijazniš se, lahko pa namenoma pozabiš na to in ne tratiš časa z vprašanjem, zakaj. Pomirjujočega odgovora ni. Treba je biti hvaležen za tukaj zdaj ter to doživljati in živeti kot dan najlepših sanj! “
Članek je bil objavljen v marčevski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta