Samsung BESPOKE - gospodinjski aparati, ki se popolnoma prilagodijo vam in vašemu domu

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.12.2022 09:31

Piko na i pametnemu domu ali gospodinjstvu dodajo naprave, ki znajo in zmorejo več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Kuhinjski in gospodinjski aparati Samsung BESPOKE se lahko pohvalijo z vrhunskimo zmogljivostjo, prilagodljivo obliko in SmartThings povezljivostjo, obenem pa so se s pomočjo umetne inteligence sposobni prilagoditi vašemu domu in življenjskemu slogu.

Podjetje Samsung dobro razume želje in potrebe uporabnikov. Vsi si želimo rešitev po meri in pametnih funkcij. Najnovejši gospodinjski aparati Samsung vsekakor ponujajo oboje. Naprave podjetja Samsung odlikuje eleganten dizajn in možnost prilagajanja prostoru. Vašemu domu bodo dodale pridih modernosti, se zlile z okolico ter naredile bivanje in vsakdanja opravila še prijetnejša.

Naprave za dom po meri

Ekosistem Samsung BESPOKE Home združuje izjemno oblikovanje in vrhunsko tehnologijo. O novih Samsung BESPOKE hladilnikih, pečicah, pralnih strojih in sesalnikih težko govorimo le kot o izdelkih, gre za pravo kolekcijo naprav. Nekatere močno odstopajo od tradicionalne barvne sheme gospodinjskih naprav, ki je skoraj zacementirana v zgolj tribarvni izbiri: beli, črni, srebrni. Svet je barvit, zato je tudi podjetje Samsung poskrbelo, da lahko barv željna gospodinjstva ustvarijo popolno postavitev s prilagodljivimi barvami in zaključki, ki so na voljo v res vsestranskih konfiguracijah. Bi imeli dvobarvni hladilnik? Ni problema. Dodajte kuhinji svoj lastni stil. Izberite kombinacijo, ki vam ustreza, in čudovit dizajn naprav po potrebi še (barvno) nadgradite. Na voljo imate številne barve, na kuhinjski prostor pa lahko sedaj dejansko gledate kot na prazno platno, ki mu boste z barvami vdahnili življenje oziroma zgodbo. Še več, za razliko od slike na platnu, naprave BESPOKE živijo in se razvijajo z gospodinjstvom. Po zaslugi modularne zasnove lahko enostavno prilagodite videz naprav, ko si zaželite sprememb, namesto da bi kupovali nove. Npr. ko se odločite, da bo vaša kuhinja drugačne barve.

Samsung

Hladilnik je več kot naprava za hlajenje

Ne žrtvujte funkcij zavoljo oblike. BESPOKE hladilniki imajo visoko zmogljive funkcije za vse vaše potrebe glede hrane in pijače. Tehnologija SpaceMax™ omogoča, da ima hladilnik tanjše stene, kar pomeni več prostora za shranjevanje živil v notranjosti, medtem ko se zunanje mere ne spremenijo. Notranjost vrat hladilnika Black Metal Cooling zadržuje hlad in pomaga hitro obnoviti morebitno izgubo toplote, medtem ko Tunnel Lighting na okvirju in policah projicira svetlobo v vse smeri, tako da lahko vidite v vsak kotiček. Hladilnik s funkcijo Auto Open Door pa so sploh poglavje zase, saj samodejno odprejo vrata, ko se jih dotaknete (in vas na to opozorijo z zvokom).

Samsung

Druge funkcije vključujejo vrč za samodejno polnjenje, ki se avtomatsko napolni s prečiščeno vodo, ko ga postavite v hladilnik. V vgrajen infuzor lahko dodate sadje ali zelišča in tako ustvarite okusne pijače z okusom. Nastavitev Flex Pantry poskrbi za svež okus sestavin in ostankov hrane brez kontaminacije, saj ohranja živila s prilagajanjem temperature, ki je optimizirana glede na vrsto shranjenih živil.

Kuhajte kot profesionalci

Navdušujejo tudi popolnoma nove pečice BESPOKE. Ponujajo namreč povezane funkcije prek aplikacije SmartThings, zaradi česar je kuhanje lažje in učinkovitejše s še bolj okusnimi rezultati. Tehnologija umetne inteligence AI Pro Cooking™ lahko prepozna sestavine, ustrezno optimizira nastavitve in spremlja hrano med kuhanjem ter prepreči, da bi bila preveč ali premalo pečena. Funkcija Dual Cook Steam™ vam omogoča, da pripravite zdrave jedi na pari in hrano v pečici z različnimi nastavitvami hkrati. Funkcija Sense-to-Open pa preprosto odpre vrata pečice z enim dotikom in je lastnoročno poskrbela za eleganten in minimalen dizajn z ravnimi vrati brez ročajev.

Samsung

Na voljo je celo kombinirana pečica z mikrovalovno pečico. Tovrstne pečice so odlična kombinacija in boljše od običajnih konvekcijskih pečic, saj nudijo hitrejše in bolj enakomerno kuhanje in segrevanje hrane. Celo cvrtje na vroč zrak si lahko omislite (in to brez cvrtnika). Ena izmed funkcij te pečice združuje poseben pladenj s kroženjem vročega zraka, ki obdaja hrano. Gre za idealen način za pripravo krompirčka, kroketov in celo zelenjave, saj odstrani odvečno maščobo ter obenem hrano ohrani sočno in hrustljavo. S funkcijo mikrovalovne pečice s parnim kuhalnikom, ki zadržuje vlago, lahko torej pripravite sočne, okusne in zdrave jedi.

Samsung

Kuhanje je užitek tudi z aspiracijsko kuhalno ploščo z vgrajeno indukcijsko napo, ki sproti posrka vonjave in hlape sredi kuhališča ter odpravlja potrebo po namestitvi nape nad kuhalno ploščo. Odsotnost štrleče trikotne nape lahko v vašo kuhinjo vnese novo oblikovno harmonijo. Kuhalna plošča Samsung pa se bo prilagodila vašim trenutnim potrebam, saj ima dodaten prostor za pripravo jedi Flex Zona Plus, ki se bo prilagodil različnim oblikam posod.

Pranje nove generacije

Kdor ustvarja, tudi kaj umaže. In opere. Nova družina pralnih strojev Bespoke AI™ je opremljena s prelomnimi ekološko ozaveščenimi tehnologijami za zmanjšanje sproščanja mikroplastike v okolje, saj premore filtrirne tehnologije za zajemanje teh škodljivih plastičnih delcev.

Samsung

Pralni stroj Bespoke AI™ je energetsko izjemno učinkovit in opremljen s Samsung patentirano tehnologijo AI Ecobubble™. Uporaba hladne namesto tople vode brez dodajanja dodatnega časa cikla pomaga uporabnikom prihraniti do 70 % porabe energije z načinom AI Energy Mode of SmartThings Energy. Zagotavlja tudi visoke standarde čistoče in higiene oblačil, saj omogoča, da pralno sredstvo hitro prodre v tkanine in odstrani umazanijo – tudi v hladni vodi. Poleg tega je pralni stroj opremljen s senzorji AI Wash, ki merijo težo pranja in stopnjo umazanije ter tako zagotavljajo optimalno porabo vode, pralnega sredstva in energije.

Samsung

Vgrajena pamet doda novo dimenzijo uporabnosti

Vse naprave iz ekosistema Samsung BESPOKE Home se lahko pohavijo s pridevnikom pameten in vam omogočajo bolj pametno in praktično življenje v zavetju doma. Brezhibna povezana izkušnja pa pomeni več kot le upravljanje naprav prek aplikacije. Gre za ustvarjanje osebnih izkušenj znotraj doma z uporabo tehnologije umetne inteligence. Vse z željo, da bi življenje postalo bolj praktično za posameznega uporabnika. Z vozliščem Samsung SmartThings Home Life lahko v gospodinjstvu uvedete »avtomatizacijo«. Tehnologija umetne inteligence si namreč zapomni vaše navade ter vam olajša rokovanje z aparati. Res pameten dom je z izdelki iz družine Samsung BESPOKE Home na dosegu roke.

Potrebujete še dodaten argument za nakup? Kaj pa tale: Samsung za ključne komponente naprav, kot so motorji z digitalnim inverterjem in digitalni inverterski kompresorji za naprave BESPOKE, ponuja kar 20-letno garancijo! Več informacij o ponudbi je navedenih na spletni strani podjetja.

Samsung
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.