(VIDEO) Mario Galunič med oddajo v živo spravil v jok Nino Pušlar. To je razlog ...

A.L.
24.04.2023 15:25

"Jaz ji želim vse naj naj, vem, da v šov biznisu ni lahko ostati na vrhu in biti med najboljšimi in zmeraj imeti tako širok krog občudovalcev," je povedal med drugim.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nina Pušlar velja za zelo zadržano, ko pride do njenega zasebnega življenja. Prav zato je marsikoga presenetilo, kako so ji na Radiu Robin, kjer je gostovala, uspeli pripraviti presenečenje, ki jo je spravilo do solz. V etru so pozdravili voditelja Maria Galuniča, ki je vodil Bitko talentov v letu, ko je ta zmagala Nina Pušlar.

"Jaz ji želim vse naj naj, vem, da v šov biznisu ni lahko ostati na vrhu in biti med najboljšimi in zmeraj imeti tako širok krog občudovalcev. Vem, da je to naporno, tako fizično kot psihično, zato ji želim, da zdrži, da je obkrožena s pravimi ljudmi, ki naredijo veliko namesto nje, da je ona potem lahko s srcem na odru, s svojim angelskim glasom in eden od njenih občudovalcev bom za zmeraj ostal tudi jaz," je povedal Galunič in lepo pevko spravil v jok.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta