Svingerski par priznal, kako je svojo skrivnost pojasnil otrokom

A.L.
13.10.2018 18:38

Par nima zadržkov glede svingerskega življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Holli in Michael Bell.
Instagram

Ameriški par Holli in Michael Bell sta par že devet let, šest let sta tudi poročena. Iz prejšnjih zvez imata skupaj dva otroka. Poleg običajnega družinskega življenja sta se odločila, da svoj partnerski odnos nekoliko popestrita. S svinganjem.
Pobudnik svingerskega življenja je bil Michael, ki je, še preden sta se za to odločila s Holli, to počel dve desetletji. Svojo zvezo opisujeta kot sporazumno "ne monogamno". Odločena sta, da se bosta, v kolikor bi njuno svinganje ušlo izpod nadzora, vrnila v običajno zvezo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bd1O2tAjR9_/?taken-by=realhollipockets{/instagram}
Par je pred kratkim gostoval v avstralskem jutranjem televizijskem šovu in povedal, da je svinganje mogoče le, če sta oba partnerja dovolj odprta in dovzetna za takšne podvige. Priznala sta, da z družino in prijatelji pogovorov o svingerstvu ne načenjata, temveč le vljudno odgovarjata na njihova vprašanja. Pravita, da so njun način življenja vsi sprejeli.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BXYyEx6Da5x/?taken-by=realhollipockets{/instagram}
O temi svingestva pa jima je neprijetno govoriti le, ko jima vprašanja postavljata otroka, sta povedala. "Takrat jima poveva različico, primerno njuni starosti," pojasnjujeta. "Hči je pred kratkim vprašala, kaj je svinger, ni pa vprašala, ali sva to tudi midva. Ker je stara 13 let, ji detajlov nisva razlagala, saj svojih intimnih podrobnosti ne želiva deliti s svojimi otroci," sta povedala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnmN23fAVBn/?taken-by=realhollipockets{/instagram}
Sicer pa Holli vzbuja veliko pozornosti tudi s svojim Instagram profilom, kjer brez zadržkov deli svoje razgaljene fotografije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnCb0d3gxRm/?taken-by=realhollipockets{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta