Terme Sveti Martin na Hrvaškem - popolna lokacija za adventna doživetja

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
08.12.2022 17:48

December je mesec lepih želja in čas za ustvarjanje še lepših spominov. Ob koncu leta je še posebej pomembno, da se posvetimo zdravju telesa in duha ter si naberemo energije za novo leto, ki prihaja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Evgenya Tamanenko

Popolno zimsko razvajanje si lahko privoščite z obiskom wellness resorta in sproščanjem v termomineralni vodi. Ena takšnih idiličnih destinacij so Terme Sveti Martin sredi čudovite hrvaške pokrajine Medžimurje. Za prihajajoči božično-novoletni čas so v termah, ki so zelo priljubljene med Slovenkami in Slovenci, pripravili številna praznična doživetja.

Obiščite najboljši wellness hotel na Hrvaškem

Medžimurje je najsevernejša hrvaška pokrajina, ki se ponaša z nedotaknjenimi gozdovi, grički z vinogradi ter bogato kulinarično, zgodovinsko in kulturno tradicijo. Terme Sveti Martin, v katerih so letos prejeli nagrado za najboljši wellness hotel na Hrvaškem, so oaza miru in kraj, kjer si boste nabrali novih moči. V vasici Sveti Martin na Muri na enem mestu ponujajo kombinacijo aktivnega oddiha, wellness doživetij in ozaveščanja o zdravem življenjskem slogu, posebno pozornost pa namenjajo lokalni, ekološko pridelani hrani.

Vid Rotar

Čarobna adventna doživetja

December je mesec lepih želja in čas za ustvarjanje še lepših spominov, zato so v termah pripravili pester praznični program, sproščanje v termalnih bazenih, kulinarične poslastice ter bogato ponudbo paketov za vse generacije. Od 1. decembra do 15. januarja za obiskovalce pripravljajo različne koncerte, stand up nastope in animacijski program za mlade in stare. Ob pivnici Pub Potkova so otvorili zunanje drsališče in dogodek popestrili s koncertoma, ki bodo vsak petek in soboto, vse do 8. januarja.

Milan Markovic

Maja Pečanić

Razvajanje v termomineralni vodi

Bogastvo medžimurskih term je zdravilna termomineralna voda, ki so jo odkrili že leta 1913 in jo uporabljajo pri blagodejnih tretmajih v bazenih in whirlpoolih. Ta naravna danost je v hladnih zimskih dneh še posebej dragocena, saj po dolgem sprehodu ni boljšega kot sproščanje v bazenih in savnah. Terme Sveti Martin so sicer zasnovane v skladu s filozofijo dr. Rudolfa Steinerja, ki zagovarja uravnoteženost telesa, uma in duha. Z namenom spodbujanja zdravega načina življenja so ustvarili healthness program, ki vključuje inovativne zdravstvene in holistične storitve.

Maja Pečanić

V Termah Sveti Martin boste našli popolno wellness sprostitev, vrhunsko gastronomsko ponudbo in številna adventna doživetja. Naj bo praznični čas poln prijetnega druženja z najbližjimi, slastnih dobrot in priložnosti za ustvarjanje lepih

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.