To je po Emi obljubila zmagovalka Lea Sirk

Saša Britovšek Saša Britovšek
01.03.2018 06:50
Največje evropsko pevsko tekmovanje dobro pozna, tam je že dvakrat nastopila za Slovenijo kot spremljevalna pevka. Tokrat se je zgodil korak naprej, na kakršnega so mnogi že dolgo čakali. Odlična vokalistka, simpatična rožnatolasa Lea Sirk iz Izole, nas bo maja predstavljala na izboru za pesem Evrovizije s pesmijo Hvala, ne!
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen
Lea
BQL
Aneja
Roka Piletiča
Ina Shai
Indigo
Lara Kadis
Marina Martensson
Nuška Drašček
Proper
"Ne znam kazati čustev, če povem po pravici, niti ne vem, kaj čutim,"
"Vesela sem za to izkušnjo, vem pa, da smo konec koncev majhna država in da je postavljati Slovenijo v vrh Eurosonga nesmiselno. Tja grem sproščeno, tako kot sem šla na Emo, s svojo točko, za katero vem, da bo dobra. Vem, da fušala ne bom in da jo bom oddelala z energijo od začetka do konca. Želim si, da bi čim več ljudi bilo z mano, z mojim srcem, in čim manj tistih, ki bi iskali v meni slabosti."
"Eurosong poznam, dobre in slabe strani tamkajšnjega napornega tempa. Želim si skreirati še en nov nastop, da bodo moje kreacije tam videti morda malce drugače. S sabo sem mirna, vem, katere so moje prednosti in katere so šibkosti. Želim, da bi se imela dobro,"
"Maja bom govorila portugalsko!"
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta