(TOTI LIST) Šokantno: Kriza v policiji, na oglasni deski SDS pa razpis

Poli Čistka
12.10.2020 09:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Da ima tretja Janševa vlada velike težave s kadrovanjem v policiji, ni več skrivnost. Po hitrih in upravičenih zamenjavah ob začetku mandata, ki niso imele nobene zveze s politiko, policijo še vedno vodi vršilec dolžnosti generalnega direktorja, prejšnji teden smo zabeležili vnovičen odhod z direktorskega položaja Nacionalnega preiskovalnega urada, kakovostni kadri se selijo na novoustvarjena delovna mesta v državnih firmah …

Zato nas tudi fotografija, ki smo jo ob koncu tedna prejeli v naš poštni nabiralnik, ni presenetila. Kot je neznanec, očitno zelo dober poznavalec politično-policijskih razmer v državi, pripisal fotografiji, gre za posnetek razpisa za delovna mesta v policiji, ki ga je fotografiral na oglasni tabli na sedežu stranke SDS v Trstenjakovi ulici v Ljubljani. Da bi dejansko lahko šlo za prostor v vili največje parlamentarne stranke, nam je sicer potrdilo tudi več sogovornikov, ki so se v preteklosti že zadrževali v prostorih SDS. Vsebino razpisa za delovna mesta v policiji ekskluzivno objavljamo v nadaljevanju:

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta