(VEČER V ŽIVO) Brigita Langerholc: Od bolnega otroka do vrhunske športnice

Maja Furman
01.08.2023 18:00

Olimpijka, atletinja in učiteljica mentalnih tehnik Brigita Langerholc bo vodila septembrsko delavnico osebnostne rasti

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brigita Langerholc
Janez Marolt

Kot vrhunska športnica je spoznala tehnike doseganja in preseganja lastnih potencialov. Učila bo o tem, kako deluje naš um in kako uspešno uporabljamo različne mentalne vaje za dosego želenega.

Lastne izkušnje

Brigita Langerholc je na poti raziskovanja duhovnosti in energij zašla preko spoznavanja raznih mentorjev, trenerjev in bioterapevtov. "So bile pa tudi moje bolezni v otroštvu moje učiteljice, ki so me usmerile na pot tovrstnih raziskovanj. Imela sem astmo, šibek imunski sistem in srčne aritmije. Eden ključnih momentov je bil, ko sem ponotranjila, da sem za svoje zdravje in svojo dobrobit popolnoma odgovorna sama, in ne moja mama ali zdravnik ali kasneje bioterapevt. Tako sem se začela spreminjati, k meni pa so prihajali ljudje in naravne rešitve, dokler nekega dne preprosto ni bilo več dolgoletnih bolezni," pove.

"Zdaj res živim lažje in vsako leto bolje. Skozi vsa ta leta sem namreč spoznala, da z globljim poznavanjem sebe in tega, kako delujeta naše telo in um, lahko dam telesu tisto, kar potrebuje. To so predvsem naravne rešitve, brez stranskih učinkov, ter razne mentalne tehnike, med njimi je tudi vizualizacija za usmerjeno delovanje," še doda.

Svetlobni jezik

Na dogodku bomo spoznali, kako doseči globlje ravni uma, preko katerega laže realiziramo svoje cilje in začnemo živeti svoje poslanstvo. "Naučili se bomo navezati stik s svojo intuicijo, spoznali bomo aktivacijo namena s pomočjo tako imenovanega svetlobnega jezika," niza gostja. Pojasni, kaj je svetlobni jezik: "Ne skrbite, nič težkega ni. Kode se lahko prenašajo z govorom, rokami, petjem, risanjem, plesom, glasbo nasploh itd. Vsak ima namreč svoj način prenosa kod. Svetlobni jezik je tehnologija, ki zdravi in harmonizira, da lahko še bolj zaživimo v svoji polni moči na tem planetu.

Svetlobne kode najdemo v rekah, jezerih, potokih, izvirih. Zaradi visoke frekvence jih izvajamo intuitivno. Poslanstvo svetlobnega jezika je, da nam pomaga postati to, kar smo. Kode, ki jih nosimo v svojem DNK-ju, kreirajo magnetno valovanje okrog nas. Zato je tako pomembno, v kakšne prostore zahajamo, v kakšni družbi se zadržujemo in podobno. Ko opuščamo svoje sence, pogledamo tja, kjer nam je tudi neudobno, in to spustimo, se nam aktivirajo dodatne kode, ki jih lahko nato prenašamo tudi na druge. Tako preprosto je to."

V Mariboru o doseganju ciljev

"Na Večeru v živo bom tako učila dva različna koncepta, kako uporabiti lastni um za kreiranje poslovnih ciljev. Zaupala vam bom tudi, katere tehnike sem uporabljala sama in so mi pomagale pri lastni transformaciji, s pomočjo katere sem prišla od bolnega otroka do četrtega mesta v teku na 800 m na olimpijskih igrah v Sydneyju. To so tehnike, ki jih prakticiram še dandanes. Učila bom tudi o tehnikah, ki so mi v svetu energij pomagale do dobrih športnih rezultatov, delovale pa so tudi pri moji regeneraciji," še doda olimpijka. Hkrati poudari, da opaža prebujanje vedno večjega števila Slovenk in Slovencev. "Zato vas vabim na delavnico v Maribor, da boste tudi vi postali del prebujenih," pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.