(VIDEO) 21-letnica postala brezdomka, zaradi pandemije ni dobila službe. Zdaj je s svojim plesom postala spletna zvezda

A.L.
08.10.2020 15:54

21-letnica bo odslej delala v restavraciji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na spletu se je te dni razširil posnetek 21-letne Kayallah Jones, ki že dve leti nima strehe nad glavo, njeno iskanje dela pa je še dodatno oteževala pandemija. Kljub nekaj kratkotrajnim delom, ki jih je v tem času lahko opravljala, je vse do zdaj zaradi aktualne situacije na koncu dobila odpoved. A kot kaže, se ji je zdaj vendarle nasmehnila sreča. 

Še več, postala je spletna zvezda, potem ko je od sreče, ker je dobila službo, zaplesala na parkirišču, vse skupaj pa so ujele tudi nadzorne kamere. Lastnica restavracije, v kateri bo 21-letnica lahko začela delati, je po ogledu posnetka dejala, da je razgovor potekal brez težav, kandidatka jo je navdušila s sijajno energijo. 

"Po ogledu posnetka sem jo poklicala. Povedala sem ji, da sem videla tudi njen ples, s katerim lahko kar nadaljuje," je dejala lastnica restavracije in dodala, da je bil telefonski pogovor za obe čudovit trenutek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta