(VIDEO) Bosanska skupina Dubioza kolektiv na noge spravila dvorano Sveta Evrope

M.R.
12.11.2021 11:26

Znana bosanska skupina Dubioza kolektiv, katere član je tudi Prekmurec Jernej Šavel, je v sredo nastopila v dvorani Sveta Evrope v Strasbourgu med zasedanjem Svetovnega foruma za demokracijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sodelujoči na forumu so ob ritmih uspešnic "No escape from Balkan", "Take me to America" in kultne "Bella ciao" tudi vstali in zaplesali. Poleg tega so bosanski rockerji na svojstven način tudi nasmejali občinstvo v dvorani.

"V zadnjih nekaj letih je BiH zapustilo 20 odstotkov ljudi. Nekaj lahko glede tega storimo, vi pa nam lahko pomagate. Lahko nam pomagate, da dobimo delovna dovoljenja, da bo lahko tudi nas sedem zapustilo državo. Morda bi začeli v Strasbourgu, lahko bi med zasedanji igrali za vas. Res imamo dobre pesmi, ob katerih se lahko sprostite, tako boste lahko delali bolje za vse nas. Če je tu kak premier, ki nam lahko pomaga, mu bomo pustili naš kontakt," je povedal frontman Brano Jakubović in v smeh spravil dvorano, ki pa za razliko od tistih, v katerih bend prireja koncerte, ni bila polna. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta