(VIDEO) Grobo in neokusno: Glavna igralka razvpito serijo zapustila zaradi agresivnega intimnega prizora

D.Ži
04.11.2020 00:32

V zakulisju provokativne serije Prevara je očitno bilo marsikaj zelo narobe. V javnost prihajajo podrobnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ruth Wilson, zvezdnica serije Prevara, znane po zelo drznih spolnih prizorih, je izjavila, da je med snemanjem serije večkrat prišlo do situacij, ki ji niso bile prav nič všeč, a se je nekako pred njimi uspela zavarovati. Njene trditve prihajajo po člankih, ki trdijo, da je 38-letnica, znana po vlogi Alison Lockhart, ki ji je prinesla celo zlati globus, serijo zapustila, saj naj bi v njej pretiravali s prizori slabo plačanega seksa. V ekipi naj bi že nekaj časa vladala toksična atmosfera, ignorirali naj bi vse standarde dostojanstvenega snemanja spolnih prizorov, igralke naj bi celo silili h goloti pred kamero. Sarah Treem, ena od avtoric serije, obtožbe sicer ostro zavrača.

Decembra 2019 se je Treemova morala javno zagovarjati pred obtožbami, da je ustvarila neprijetno delovno atmosfero, zaradi katere je Wilsonova zapustila ekipo. Priznala je, da je se z igralko ni strinjala, ko ji je ta povedala, da bo glavna junakinja serije projekt zapustila. Govorilo se je, da naj bi kaplja čez rob bil izjemno agresiven prizor, v katerem bi Ruth morala odigrati seks ob drevesu v jogijskem taboru.

Wilsonova je menila, da prizor preveč spominja na posilstvo. Med očitki je tudi ta, da so snemanju spolnih prizorov prisostvovali ljudje, ki sploh niso bili del ekipe in da se je vse skupaj predvajalo na zaslonih, ki so bili na več koncih prizorišča. Igralka je vedela, da se bo pred kamerami morala sleči, jo pa je presenetilo, kolikokrat je to morala narediti. Ko se je pritožila, so jo oklicali za težavno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta