Kdo je "15-letna novinarka", zaradi katere so uglednega politika zalotili z roko v hlačah?

D.Ži
23.10.2020 09:41

Prihaja drugi del kultnega Borata in v neprijetno past se je tokrat ujel nekdanji newyorški župan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka, ki je čez noč zaslovela zaradi potegavščine Sache Barona Cohena, je 24-letna Maria Bakalova iz Bolgarije. Rudi Giuiliani, nekdanji newyorški župan, danes pa osebni odvetnik Donalda Trupa, je nasedel Cohenovi potegavščini v prihajajočem drugem delu filma Borat, ki ga bodo prvič predvajali te dni.

Borat jo je Trumpovemu odvetniku pošteno zakuhal, saj ga je ujel z roko v hlačah. Bakalova je zaradi igralca čez noč stopila iz globalne anonimnosti, po novem na družbenih omrežjih objavlja zapeljive selfije. Do zdaj je igrala v manj udarnih celovečernih filmih in osvojila dve nagradi za vlogo v filmu Trangression leta 2018. Letos igra glavno vlogo v komediji Last Call, pojavila se je tudi v nekaj televizijskih serijah, med drugim v italijanski seriji o mafiji Gomorrah. Znano je tudi, da podpira gibanje Black Lives Matter.  

​Rodila se je v Burgasu leta 1996, v Bolgariji je študirala umetnost, igra na flavto. Diplomirala je na Nacionalni akademiji za gledališko in filmsko umetnost v Sofiji. V filmu o Boratu igra konservativno novinarko, ki po intervjuju 76-letnega Giulianija pospremi v hotelsko sobo. Tam se je on zvalil na posteljo, dal roko v hlače, nato pa je v prostor stopil Baron Cohen. "Stara je 15 let, prestara je zate," je vpil Cohen in igral, da je Bakalova njegova hči Tutar. Giuliani je kasneje povedal, da je v vsakem trenutku bil popolnoma oblečen in da je v hlače zatlačil samo srajco.

View this post on Instagram

#iminlove knjhbbbxhahwwwwksll 😍❤️

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) on

"Nagnil sem se in si popravil srajco v hlače. V tem trenutku so posneli fotografijo, ki je videti montirano," je Giuliani v sredo povedal za radio WABS. Bakalova verjetno ni pričakovala, da bo ta prizor iz nje zvezdo naredil prav v času predvolilne bitke med Donaldom Trumpom in Joejem Bidnom za mesto v Beli hiši.

View this post on Instagram

Ами хубаво е. #той

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) on

Giuliani se je sicer v središču pozornosti znašel, tudi ko je govoril o elektronskih sporočilih, ki naj bi potrjevala, da je Hunter Biden profitiral zaradi položaja svojega očeta. Bakalova je v torek s Cohenom gostovala v šovu Jimmyja Kimmla. Igrala sta svoji filmski vlogi in zahtevala, da Kimmel sleče hlače in se z njo poroči. Giuliani je besen, saj je prepričan, da so v Hollywoodu posnetek iz filma v javnost poslali samo zato, da bi ga napadli in prikazali v slabi luči. Vztraja, da je podpredsedniški kandidat Biden eden največjih prevarantov našega časa.

View this post on Instagram

#love

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) on

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta