(VIDEO) Hrvaška evrovizijska izbira nas bo presenetila

D.Ži
27.02.2018 09:48

V javnost prišlo prvih nekaj sekund skladbe, s katero bo Franka Batelić v Lizboni zastopala Hrvaško.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Franka Batelić v elementu.
Instagram

Slovenci smo z izbiranjem že opravili, Hrvati so še nestrpni. Malo po malo v javnost curljajo informacije o tem, kaj jih bo maja zastopalo na Pesmi Evrovizije. Da bo to pevka Franka Batelić že vedo, pa tudi, da se bo njena skladba imenovala Crazy. Kot avtor se pod njo podpisuje Branimir MIhaljević.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bdm9OcDnTbm/?taken-by=frankafanclub{/instagram}
"Do skladbe smo prišli na nepričakovan način. V studiu smo posneli tri pesmi kot predloge za Evrovizijo in naenkrat se je prikradla ta. Branimir jo je začel igrati na klavir, jaz sem začela peti besedilo in nastala je Crazy. Je nenavadna, nepričakovana. Močna je, čustvena in moderna. Upam, da bo poslušalcem všeč," je Franka Batelić povedala za Index.hr.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BfISPNlHKRT/?taken-by=frankafanclub{/instagram}
"Franka ima vse kakovosti prave svetovne zvezde in trudili smo se narediti svetovno skladbo, upoštevaje aktualne trende, hkrati smo ustvarjali povsem nov zvok in izvirno atmosfero. V nastajanju skladbe je pomembno vlogo odigral mladi Denis Mevlja, miksanje smo izvedli v londonskem studiu Metropolis, z ljudmi, ki so ustvarili zvok Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey in mnogih drugih. Zaključno obdelavo pesmi bo naredil legendarni londonski studio Abnbey Road. Verjamem, da boste prijetno presenečeni," je za Index.hr dejal Branimir Mihaljević.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bc0TUVdHWsW/?taken-by=frankafanclub{/instagram}
Hrvaški nastop v Lizboni bo lep, brez spektakularnosti, so odločeni. Trenutno še zbirajo ideje, po nasvet se bodo obrnili tudi k profesionalcem, ki so jih spoznali takrat, ko je Franka ogrevala vzdušje pred zagrebškim koncertom Beyonce. 
Kako v celoti zveni Crazy, še ne vemo, je pa v javnost prišlo nekaj sekund. Presodite sami ... 
{embed_youtube}https://youtu.be/_4ZSXkTraFI{/embed_youtube}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta