(VIDEO) John Travolta se spominja: nekoč sem v omari našel oboževalko

Saša Britovšek Saša Britovšek
23.10.2019 13:19

65-letni zvezdnik je prejel nagrado za najboljšo glavno moško vlogo v filmu o obsedenem zalezovalcu. Ob tem se je spomnil svoje oboževalke v omari.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Na filmskem festivalu v Rimu je ameriški igralec, ki je svojo kariero daljnega leta 1978 okronal z muzikalom Briljantina, petnajst let pozneje pa še s Šundom, doživel veliko vrnitev med najboljše. V italijanski prestolnici je bila festivalska žirija navdušena nad vlogo Johna Travolte, odigrano v filmu Fanatik (The Fanatic), v katerem igra zmešanega oboževalca, ki se spremeni v nasilnega zalezovalca. Za odigrano vlogo si je 65-letnik prislužil nagrado za najboljšo glavno moško vlogo festivala. 
​Zvezdnik Briljantine je očaral tudi na podelitvi nagrad, ko na rdeči preprogi ni skoparil z avtogrami. Celo za fotografiranje z oboževalci si je vzel veliko časa, gotovo tudi zaradi zgodbe v filmu. Ta namreč govori o fanatičnem ljubitelju akcijskih filmov, ki življenje svojega najljubšega igralca spremeni v nočno moro, ker mu le-ta ne da avtograma. Scenarij za film je napisal in ga tudi režiral Fred Durst, sicer pevec skupine Limp Bizkit.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta