(VIDEO) Mariborski pevec nastopil na hrvaškem talentšovu in žirijo pustil brez besed

D.Ži
29.10.2019 08:25

Damiano Roi povzročil, da so sodniki hrvaškega šova Supertalent 2019 ostali brez besed.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Damiano Roi je v Sloveniji vse prej kot glasbeni novinec. Širša javnost ga je spoznala že leta 2010, ki je navdušil v prvi sezoni šova Slovenija ima talent, kjer se je prebil v polfinale. Vmes je njegova ljubezen do glasbe le še rasla. 45-letnik iz Maribora se je prijavil na avdicijo hrvaškega talentšova Supertalent 2019. In kaže mu zelo dobro. 
{embed_youtube}https://youtu.be/jcfeOFmbKDg{/embed_youtube}
Kilometrino si je nabral tudi z nastopanjem po hotelih, tisti, ki njegovo ustvarjanje spremljajo, povedo, da ima na repertoarju več kot tisoč pesmi in, glede na njegove pevske sposobnosti, se zdi kar nekako nepravično, da na domači sceni ni bolj uveljavljen. Hrvaške gledalce se je odločil navdušiti z večno ario Nessun Dorma iz Puccinijevega Turandota. Žirijo je dobesedno sesul. Hrvaška zvezdnica Maja Šuput, ki sedi v žiriji, je po njegovem nastopu bila povsem iz sebe: "Ali ste zgrešili vse v vaši Sloveniji ali pa je nekdo tam gluh in vas ni prepoznal." Štirikrat so mu sodniki namenili svoj "da". Držimo pesti za naprej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta