(VIDEO) Mešani občutki: Kanadska turistka obiskala priljubljena hrvaška otoka, a nekaj jo je tam zelo zmotilo

D.Ži
16.08.2023 09:44

Spletna vplivnica je poletni dopust preživela pri naših južnih sosedih, nad vsem ni bila navdušena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kanadska tiktokerka @emmmck, ki je na svojem profilu zbrala že več kot 1,4 milijona všečkov, je objavila posnetke svojega dopusta na Hrvaškem. Tam jo je ena plaža še posebej navdušila, mir pa je našla na slikovitem dalmatinskem otoku.

Obisk plaže Stiniva

"Skoraj sem umrla, preden sem prišla na eno najboljših plaž v Evropi, a je bilo vredno," je v videu pojasnil tiktokerica.

"Plaža Stiniva je bila leta 2016 razglašena za najboljšo plažo v Evropi in se nahaja na otoku Vis. A pozor, priti do te plaže ni šala, hoditi je treba 20 minut po klancu, zato nosite primerne čevlje," je pojasnila.

@emmmck Croatia day 2 was definitely an eventful one 😅 had the most amazing time in Vis and have so many recs to share! #croatia #explorecroatia #travelvlog #travelwithme #hvarcroatia ♬ original sound - Emily

"Ko sem prišla na plažo, je trud bil vsekakor poplačan. Prijetno je ležati na belih kamenčkih, in ker je težje dostopna, ne boste naleteli na gnečo kot na drugih plažah, morje pa je kristalno čisto," pravi.

Na koncu je dodala, da je na plaži lokal, a opozorila, da ni pametno popiti preveč, saj vas čaka še zahtevna pot nazaj.

Hvar proti Visu

Vplivnica je objavila tudi posnetek svojega dopusta na Hvaru, kjer jo je pričakalo slabo vreme, zato se je odločila spremeniti svoje načrte in se odpraviti na Vis, piše Index.

@emmmck Travel day from Vis to Split to Korcula 🕺🏾#eurosummer #travelvlog #croatia #eurosummer ♬ Au Revoir - Sweet After Tears

Zmotilo jo je, da trajekt s Hvara na Vis pluje le enkrat na teden: "Morali smo vse do Splita in nato ujeti trajekt iz Splita na Vis, dež nas je premočil."

"Ne morem verjeti, kako tiho in mirno je tukaj v primerjavi s Hvarom, to mi je bilo zelo všeč. Če iščete miren, romantičen dopust, vsekakor priporočam Vis," je sklenila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta