(VIDEO) Po 19 letih nastajajo novi deli kultnega Beverly Hillsa

D.Ži
09.05.2019 11:05

Nekaterim se leta na obrazu močno poznajo, drugi pa se skoraj niso postarali niti za dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Beverly Hills 90210 je bila ena najbolj priljubljenih serij devetdesetih. 
Profimedia

Ekipa ene najbolj priljubljenih serij v devetdesetih, Beverly Hillsa 90210, se je spet zbrala. Prvič, odkar se je serija iztekla. Ne, ni šlo za obletnico, ampak za snemanje novih delov.
Kanal Fox je objavil posnetek njihovega srečanja, na katerem so Brenda (Shannen Doherty), Donna (Tori Spelling), Brandon (Jason Priestly), Steve (Ian Ziering), David (Brian Austin Green)  in Andrea (Gabrielle Carteris). Sedijo za mizo, berejo scenarij in se družijo. In, da, nekaterim obrazom se minulih 19 let zelo pozna, drugim pa skoraj ne. Premiera nove serije naj bi se zgodila 7. avgusta, dogajanje pa naj bi navdihnile resnične življenjske zgodbe igralcev. 
{embed_youtube}https://youtu.be/FvJhkiQjdrA{/embed_youtube}
"Razšli so se pred 19 leti, a zdaj so spet skupaj. Snemanje bo še boljša limonada od samih novih delov. Kaj se bo zgodilo, ko se se spet srečajo stari prijatelji in stare ljubezni?" piše v opisu projekta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxN23KCnEDv/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Njihovo snidenje je žalostno, saj eden članov prvotne zasede manjka. Nove dele bodo posneli brez Dylana, igralec Luke Perry je namreč letos umrl. Tudi, ko je še živel, sodelovanja v seriji ni potrdil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta