(VIDEO) Pokazala je trik, kako "udobno" spati na letalu. Sledilci ji sporočajo, da česa tako neumnega še niso videli

D.Ži
23.05.2024 10:08

Spletna vplivnica je s sledilci delila način, kako se poskuša med letom kar se da dobro naspati, a nekateri se njeni domislici zgolj posmehujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V iskanju vsaj približno udobnega položaja med letom so nekateri potniki zelo ustvarjalni. 
Profimedia

Tiktokerica Brooke Johnson je s sledilci delila trik, kako "udobno spati na letalu", njen posnetek pa je postal viralen in sprožil burne odzive. Brooke je pojasnila, da leti vsaj štirikrat na mesec, zato je našla način, kako se naspati na letalu. Trdi, da ji je v tem položaju zelo udobno.

Najprej si je glavo ovila v šal in jo naslonila na naslonjalo sedeža pred seboj, nato pa je noge položila na sedež in jih zavezala s pasom, noge je nato še pokrila s plaščem.  

@brookedoeseverything TravelTok ain’t ready for this hack 😂 #brookedoeseverything ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

"Tega ne počnem med vzletom ali vzletom, ampak ko letalo doseže določeno višino in se ljudje ne premikajo po kabini," je pojasnila, njeni sledilci pa so v komentarjih zapisali, da je to njena "najbolj neumna ideja doslej". 

Prav veliko manevrskega prostora za udobno spanje med letom potniki ekonomskega razreda nimajo.
Profimedia

"To je ena najbolj neumnih idej, kar sem jih kdaj videl. Če pride do nesreče, si lahko zlomite noge. Že rahla turbulenca lahko povzroči poškodbe glave", "To je način, kako dobiti najhujše krče doslej" in "Kdo spi pokrčen in z zvezanimi stopali?", je le nekaj komentarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta