(VIDEO) Posnetku se posmehuje cel internet: Plačala sobo s pogledom na morje, a ko je odgrnila zaveso, jo je skoraj kap

D.Ži
22.05.2024 10:40

Razgled na morje in jadrnico je spletna vplivnica sicer res dobila, a kakšen ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko je odgrnila zavesto, je morje sicer res zagledala, a zgolj na sliki. 
Profimedia

Vplivnica Clarisa Murgia je potovala po Evropi in se odločila doplačati za hotelsko sobo z razgledom na morje. A ko je prispela, jo je namesto spektakularnega razgleda pričakalo nekaj povsem drugega.

Ko je odgrnila zaveso in stopila na balkon, je ugotovila, da gre za prevaro, saj je nekdo na steno sosednje stavbe nalepil ogromen plakat s podobo morja in jadrnice. 

@clarisamurgia Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate ♬ Risa Exagerada - Kosovo inefi

"Še nihče me ni tako prevaral," je zapisala v komentarjih pod videom, ki je zbral 3,2 milijona ogledov in številne komentarje. 

"Točno to bi se zgodilo meni", "Oprostite, ampak to je smešno", "Niti moj bivši ni tako zelo lagal", "Vsaj kreativni so" in "Zato vedno preverite lokacijo hotela, preden rezervirate sobo", so le nekateri komentarji. Nenavaden nateg se je očitno zgodil v Italiji, stena s fototapeto pa ima zaradi izjemnega spletnega posmeha zdaj resne možnosti, da postane svojevrstna znamenitost. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta