(VIDEO) Poskus kraje: Z mobilnima telefonoma poskušal pobegniti iz trgovine, a na vhodu naletel na presenečenje

A.L.
13.12.2022 09:52

Posnetek si je na TikToku ogledalo že nekaj manj kot šest milijonov ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na družbenih omrežjih se je razširil posnetek iz trgovine z mobilnimi telefoni v Veliki Britaniji. Mlajši moški si je prišel ogledati mobilne telefone in od prodajalca zahteval dve različni napravi, da bi si ju ogledal. Po daljšem pregledovanju mobilnikov moški nenadoma začne teči proti izhodu, tam pa so ga presenetila zaklenjena vrata. Načrt kraje se mu je izjalovil, kot je razvidno s posnetka, osramočen vrne telefona in v svoj zagovor pove, da ga je v to prisilil prijatelj, ki je čakal zunaj.

@talhah_a This attempted robbery took place earlier today. Fortunately the thief didn’t think his escape route through properly and was in for a surprise. 📍 Phone Market, Dewsbury. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Please share and give others a heads up. Watch out for this guy. #fyp #foryoupage #fypシ゚viral #phoneshop #mobilethief #theif #embrassing #dewsbury #xyzbca #stealing ♬ original sound - Talha ⚡️

Prodajalec je moškega naposled spustil iz trgovine, brez da bi poklical policijo, njegov miren odziv pa je presenetil mnoge uporabnike spleta. Nekateri so nad njegovo potezo navdušeni, drugi menijo, da bi moral o poskusu kraje obvestiti policiste. Posnetek si je na TikToku ogledalo že nekaj manj kot šest milijonov ljudi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta