(VIDEO) Romanca v dvigalu: Slovenska pevka v res kočljivem položaju

D.Ži
16.12.2018 12:02

Priljubljena slovenska pevka se je tik pred prazniki znašla sredi prave drame.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Kar nekako vroče je postalo pred prazniki. Bilbi je v sodelovanju s karizmatičnim slovenskim igralcem Tarekom Rashidom posnela videospot v slogu detektivske kriminalke in filma noir, katerega karakterizirajo cinični junaki, mračna svetloba, drama, spletke, prevare in strast.
V zanimivem ambientu ptujske kavarne in Doma KULTure, MuziKafe, je tako nastal zametek Bilbi detektivke, ki kliče po nadaljevanju. Kaj je ušpičil poslovnež Tarek in kaj je odkrila agentka Bilbi? Kaj se dogaja v podzemlju najstarejšega slovenskega mesta? Spot je Bilbi na splet poslala na tretjo adventno nedeljo, televizijska premiera pa bo v sredo, 19.decembra v oddaji Dobro jutro, na prvem programu nacionalne televizije. Videospot je posnel Vid Hajnšek, kot tehnični asistent je sodeloval Jure Tacer, montažo in produkcijo je prevzela Bilbi.
{embed_youtube}https://youtu.be/CvZ4cJqwpfk{/embed_youtube}
Romanca v dvigalu je aktualni single iz albuma Šibke točke. Avtorja besedila in glasbe sta Bilbi in Gregor Stermecki, aranžma sta sooblikovala s kitaristom in producentom skladbe, Petrom Deklevo ter z bobnarjem Jožetom Zadravcem in basistom Luko H. Gaiserjem. Glasbeni gost je trobentač Tomaž Gajšt. Za miks skladbe je poskrbel Drago Popovič.
{facebookpost}https://www.facebook.com/ale.ili.503/posts/1106456789537271:0{/facebookpost}
Bilbi pa napoveduje še pravo praznično poslastico. Z glasbenimi kolegi je posnela že tretji Bilbi Božični koncert iz dnevne sobe, ki bo premierno na ogled 20.decembra ob 20.00 na njenem Facebook profilu - BilbiMusic.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta