(VIDEO) Štirje mladi Štajerci zlomili YouTube, kjer nabirajo na tisoče klikov. Hrvati so si naredili podnapise

D.Ži
28.05.2020 11:45

Nekako je jasno, kdo so trenutno najbolj vroči Slovenci na medmrežju. Polkaholikom je uspelo v slovenščini navdušiti celo sosede.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Skoraj bi zaslišali pok, ko se je zlomil YouTube, tako veliko zanimanje je v hipu zavladalo, ko se je tam pojavil spot za pesem Sobica, ki so jo posneli člani skupine Polkaholiki. V samo dvanajstih urah so zasedli prvo mesto,  #1 Trending na Youtubu, in zbrali več kot 5 tisoč všečkov. Manj kot dan po objavi spot beleži že več kot 52.000 ogledov. 
Zadeve se lotevajo na zelo svoj način, z mislijo širiti slovensko glasbo tudi k našim sosedom. Spot je premiero dočakal na mega priljubljenem hrvaškem profilu JoomBoos, ki ima skoraj 800 tisoč naročnikov. A fantje niso hoteli posneti komada v hrvaščini. Tudi ni bilo potrebno, saj so Hrvatje slovenski spot opremili s hrvaškimi podnapisi, želeli so namreč, da bi bilo tudi na njihovi strani meje povsem jasno, o čem pojejo. 
{embed_youtube}https://youtu.be/TJi2ONt2Na0{/embed_youtube}
Sobica prihaja po velikem hitu Povej, povej, s katero so Polkaholiki udarili na sceno. Po nekajmesečnem oddihu se mlada ekipa štirih Štajercev vrača na glasbene lestvice. Naslov pesmi nima nikakršne povezave z dotično koronsko situacijo v Sloveniji, saj je bila pesem posneta in napisana že precej prej. ''Za ljubezen so dovolj male stvari. Sobica je samo prispodoba za nekaj, kar je v ljubezni čistega -  torej, skupna postelja, okno v svet in prostor, kjer je lahko par, če je le iskreno zaljubljen, do konca življenja skupaj,'' pripovedujejo fantje. In dodajajo: "Gre za klasično ljubezensko zgodbo, skoraj filmsko. Dekletu so premalo male stvari; pozornost, iskren pogled, šopek rož – in na koncu ostane sama, ker je želela preveč.''

Youtube
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta