(VIDEO) Tu je 5 stvari, ki frizerje najbolj motijo pri strankah. Ste že naredili kaj s seznama?

A.L.
01.09.2023 11:00

Frizerka Telesa Brown je na svojem TikTok profilu razkrila pet stvari, ki jih počnejo stranke in jih vsi frizerji na skrivaj sovražijo. In ja, verjetno ste vsaj enkrat naredili kaj s seznama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kot prvo motečo stvar, ki jo stranke počnejo, je omenila zamujanje ali neprihod na dogovorjeni termin: "Vemo, da se lahko karkoli zgodi, ampak frizer ima običajno na dan veliko strank, in če zamudiš več kot pet minut, to vpliva na preostanek našega dneva."

Če pridete na barvanje z umazanimi lasmi, frizerka ne bo navdušena: "Razumem, da vam frizerji že leta govorijo, da naredite prav to. Ni vaša krivda, ampak jaz sem tukaj, da to popravim. Poleg tega je to odvratno. Barva za lase se bolje obnese na čistih laseh, zato imejte za najboljše rezultate čiste lase. "

@telesabrown #5 is the worst one. Stop it! #calgary #hairstylistsoftiktok #hairstylistsbelike #hairstylistsproblems #helpmehelpyou #bebetter ♬ Storytelling - Adriel

Frizerka je kot moteče omenila tudi stranke, ki pridejo v frizerski salon bolne.

Poleg tega je stranke pozvala, naj prenehajo postavljati povsem drugačne zahteve od dogovorjenih: "To je tako težko, še posebej, če smo samozaposleni."

Na koncu je omenila najbolj zoprno stvar, ki jo opaža pri strankah. "Ne vstopite oziroma ne recite, da vas nihče ne zna postriči ali pobarvati. To je za nas rdeči alarm, ker običajno pomeni, da verjetno ne boste zadovoljni, ne glede na to, kaj počnem z vašimi lasmi. Seveda se trudimo po najboljših močeh, lahko se zgodi tudi, da imate smolo s frizerjem, a v 99 odstotkih je težava v vas."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta