(VIDEO) Vojko V. ima novo pesem, ki bi lahko postala himna vseh stavkajočih

D.Ži
18.10.2019 11:16

Splitskemu glasbeniku se je očitno posrečil reperski komad, ki dobro opisuje trenutno vzdušje v državi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Daj mi moju lipu, daj mi moju kunu, daj mi mog slavuja, daj mi moju tunu (Daj mi mojo lipo, daj mi mojo kuno, daj mi mojega slavčka, daj mi mojo tuno, op. a.)," zahteva Vojko V. v svoji novi pesmi "Moja lipa", ki na Hrvaškem vse bolj postaja himna vseh stavkajočih, ki čakajo na plače, in tistih, ki mislijo, da so njihovi prihodki premajhni, davki pa previsoki. 
{embed_youtube}https://youtu.be/yIKxLX2GWcQ{/embed_youtube}
Spot za skladbo sta posnela Rino Barbir in Vinko Pelicarić, v njem pa se Vojko V. (s pravim imenom Andrija Vujević) pojavi v obleki in s kravato ter tako oblečen repa. "Nočem plačati benda, zato nastopam ob matrici, ki jo naredim sam, saj nočem svojega denarja dati nikomur, didžeja plačam slabo in mi očita, da sem škrt, vsi mi pravijo, da sem škrt, ko delim plačo. Pravijo, da sem škrt, a kupil sem Dacio in denar štejem dvakrat kot pokojna babica ..." sporoča Vojko. 
Splitski glasbenik je pred kratkim izjavil, da se ne želi ukvarjati s hrvaško politiko, a vsebina njegovih pesmi daje slutiti drugače. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta