Do porscheja tudi pri nas preko spleta

Janez Kovačič
25.12.2020 05:00
Potem ko je znamka luksuznih športnih avtomobilov Porsche oktobra lani uspešno vzpostavila spletno prodajno mesto za kupce na domačem nemškem trgu, je tovarna to možnost razširila še na osem evropskih držav.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Porsche

Za izbiro tega naprednega in priročnega načina nakupa, ki smo ga potrošniki vendarle bolj vajeni pri nakupih oblačil, obutve in elektronskih naprav, se lahko po novem odločijo kupci v Španiji, na Portugalskem, v Švici, Italiji, Franciji, na Poljskem, v Estoniji in pa tudi pri nas. Platforma omogoča nakup novih in rabljenih vozil, ki so na izbiro pri trgovcih.

Pri Porscheju so zadovoljni z odzivom kupcev, ki so ponujeno možnost dobro sprejeli, zato nameravajo v prihodnje razširiti ponudbo na druge države in trge.

V Sloveniji lahko tako od letošnjega decembra kupci preko Porsche FinderOnlineShopa želeni avtomobil rezervirajo in spletni nakup zaključijo z zavezujočim naročilom. "V e-trgovini vidimo ogromen potencial, zato nameravamo v partnerstvu s Porschejevo trgovsko organizacijo še bolj okrepiti in razširiti našo globalno prisotnost v digitalnem poslovanju," so sporočili iz tovarne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta