Razred A: Zadnja generacija za 12 centimetrov daljša

Sebastijan Zorenč
24.08.2018 03:58

Razred A ni le večji in prostornejši, z opremo, sistemi in materiali v notranjosti ponuja več premijskega občutka od konkurence.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mercedes-Benz A 180d
Jure Kralj

Ugleda si ni mogoče pridobiti le z značko proizvajalca, tudi zgolj kakovostni materiali in izdelava niso vedno dovolj. Četudi je novi razred A najmanjši med modeli z zvezdo, ta danes premore vse, kar ponujajo tudi njegovi (naj)večji sorodniki s področja povezljivosti in multimedije, avtonomije vožnje in varnosti. Temu primerno dolg je tudi cenik dodatne opreme. Kar je prav. Navsezadnje je med kupci veliko takšnih, ki ne potrebujejo petmetrske limuzine in si med vožnjo v manjšem avtu vseeno želijo udobja in sistemov, ki jih premore največji in najboljši v floti.

Mercedes-Benz A 180d
Razred A kljub poltogemu vpetju zadnjega kolesnega para ponuja dobro lego na cestišču. Večvodilna prema je namreč rezervirana le za štirikolesni pogon.
Jure Kralj
Mercedes-Benz A 180d
Notranjost ponuja občutek dražjega avtomobila kot pri BMW-ju serije 1 in audiju A3. Počutje za volanom je res dobro, prilagodljivost digitalnih instrumentov izjemna (le nekaj časa zahteva), arhitektura prefinjena.
Jure Kralj
Jure Kralj
Mercedes-Benz A 180d
Jure Kralj
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta