Božičkova karavana bo tudi letos obdarovala voznike tovornjakov na avtocestnih počivališčih

STA, M.D.
22.12.2018 10:01

Božički bodo tudi letos za obiskali počivališča na slovenskem avtocestnem križu in obdarovali voznike tovornjakov, ki bodo v zapori tovornega prometa čez praznične dni obtičali pri nas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V Sindikatu poklicnih voznikov Slovenije bodo pripravili okoli 400 paketov različnih dobrot, v akciji pa z njimi sodelujejo številna podjetja. Božičkova šoferska karavana se bo zbrala 25. decembra ob 7. uri na počivališču Fram, nato pa pot nadaljevali proti Ptuju. Od tam se bodo vrnili proti Šentilju in se odpravili še proti Murski Soboti, Lendavi. Glavnina karavane bo odpeljala proti Ljubljani, kjer se bodo na Barju srečali z dolenjsko, gorenjsko in novogoriško ekipo. Nadaljevali bodo proti Kopru in se v poznih večernih urah obrnili nazaj proti Štajerski.
V sindikatu so lani obdarovali 350 voznikov, pri čemer so navedli, da so bili vozniki tovornih vozil, ki so jih obdarovali, prijetno presenečeni in veseli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta