Diplomatski zbor: Bolj zaskrbljeni nad svetom kakor nad Slovenijo

Boris Jaušovec Boris Jaušovec
30.01.2019 19:04

Predsednik države Borut Pahor in predsednik vlade Marjan Šarec sta na Brdu pri Kranju pripravila sprejem za blizu 70 tujih veleposlanikov, akreditiranih v Sloveniji

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ruski veleposlanik v Sloveniji Doku Zavgajev s soprogo na sprejemu v Brdu pri Kranju, ki sta ga gostila predsednik Borut Pahor in Tanja Pečar ter premier Marjan Šarec in Barbara Iskra Šarec.
Robert Balen

Predsednik Borut Pahor in premier Marjan Šarec sta danes na Brdu pri Kranju pripravila sprejem za diplomatski zbor ob začetku novega leta. Udeležilo se ga je blizu 70 diplomatskih predstavnikov, rezidenčnih in nerezidenčnih veleposlanikov svojih držav oziroma predstavnikov nekaterih mednarodnih organizacij v Sloveniji ali odpravnikov poslov. Tako je, denimo, prišel odpravnik poslov z ameriške ambasade v Ljubljani, saj od lanskega poletja Washington še ni izbral oziroma potrdil naslednice ali naslednika Brenta Hartleyja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta