[DOBRODELNA AKCIJA] Prispevajmo za mame in otroke

DR
08.03.2018 10:51

Medijska hiša Večer je v sodelovanju s Socialno zbornico Slovenije marca pričela veliko dobrodelno akcijo v okviru meseca žensk s sloganom Majhna pozornost za velik nasmeh.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariborski materinski dom se vsako leto predstavi z dejavnostmi, letos bo to 22. marca v Narodnem domu. 
Andrej Petelinšek

Akcija je namenjena podpori programa materinskih domov po vsej Sloveniji ter njihovih uporabnic in otrok. Sledite ji lahko na spletni strani www.meseczensk.com, kjer so zbrane vse informacije o materinskih domovih, o tem, kaj posamezni domovi najbolj potrebujejo. Objavljeni so videi posameznic, ki so akcijo že javno podprle, pa tudi zgodbe mater, ki so se bile primorane s svojimi otroki umakniti v materinske domove.
Pri projektu sodelujeta trgovca Mercator in Spar, v svojih prodajalnah omogočata zbiranje potrebščin, kot so higienske potrebščine, živila z daljšim rokom trajanja, igrače, družabne igre, likovne in ustvarjalne potrebščine, hišni tekstil ...

Kako lahko pomagate?

Mobilni operaterji pa so omogočili brezplačno zbiranje denarja z SMS-sporočili s ključno besedo ZENSKE5 na številko 1919. Prispevki se prav tako lahko nakažejo na TRR Socialne zbornice (Socialna zbornica Slovenije, Sekcija za varne hiše, materinske domove in sorodne organizacije v Sloveniji, Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana) IBAN SI 56 0201 0001 8187 078, sklic: SI 00 110.
Sodelujoči partnerji pri akciji se vam že vnaprej zahvaljujemo, da boste po svojih močeh podprli to pomembno akcijo in pomagali materam in otrokom, ki jih je življenje postavilo pred težko preizkušnjo. 
Več o dobrodelni akciji za materinske domove na spletni strani meseczensk.com.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta