(FOTO) Med protestniki v Črnomlju tudi Janša, Grims in Mahnič. Vzklikali: "Vojsko na mejo"

Urška Mlinarič Urška Mlinarič
11.05.2019 18:46

Na protestu za varovano mejo in varnost občanov najvidnejši predstavniki SDS na čelu z Janezom Janšo, predstavniki DOM-a in Podobnik ter Kangler (SLS).

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Vojsko na mejo, vojsko na mejo," je  skandirala zbrana množica na črnomaljskem protestu za varovano mejo in varnost občanov, ki jo je danes organizirala Civilna iniciativa proti gradnji migrantskega centra v Beli Krajini. Za protest so se odločili potem, ko je minulo sredo skupina treh migrantov ugrabila 79-letnega domačina. Na protestu se je zbralo okoli šesto protestnikov, nekateri so prišli tudi iz Ljubljane in z Gorenjske, zahtevajoč, da slovenska vlada poskrbi za večjo varnost ob slovenski južni meji. Med zbranimi so bili tudi najvidnejši člani SDS, od Janeza Janše, poslancev Branka Grimsa in Žana Mahniča ter tudi vsi SDS-ovi kandidati za evroposlance; med njimi Milan Zver, Romana Tomc in Patricija Šulin. Prišel je predsednik SLS Marjan Podobnik in nekdanji mariborski župan Franc Kangler. Prišli so tudi kandidati za evroposlance iz vrst Dom-a; Bernard Brščič, Lucija Ušaj in Norma Korošec.

Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta