Izbrali face leta, otroke, ki dajejo navdih

Franja Žišt Franja Žišt
27.12.2018 21:52

Veliko je otrok, ki so aktivni, ustvarjalni, zanimivi, ki presegajo okvire, ki dajejo upanje na svetlo prihodnost. Sinoči so jim podelili priznanja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Veliko je otrok, ki so aktivni, ustvarjalni, zanimivi, ki presegajo okvire, ki so navdih in dajejo upanje na svetlo prihodnost.
Maša Kores

Po imenu leta, osebnosti leta, športniku leta in drugih podobnih izborih bomo odslej dobivali tudi faco leta, nagrado, namenjeno otrokom. "Velikokrat beremo, gledamo in poslušamo zgodbe, ko kaj ni v redu, ali pa slišimo: oh, ti naši otroci. A veliko je tudi otrok, ki so aktivni, ustvarjalni, zanimivi, ki presegajo okvire, ki so navdih in dajejo upanje na svetlo prihodnost. Njihovo navihanost in srčnost, razigranost in predanost pogosto spregledamo ali jemljemo za samoumevne," pravi Sonja Merljak Zdovc, urednica Časorisa, spletnega časopisa za otroke, in pobudnica izbora. Sinoči so v Lutkovnem gledališču Ljubljana podelili priznanja otrokom, ki jih je med letom strokovna žirija izbrala za face meseca. Izmed vseh niso izbrali le enega, saj je individualnosti in tekmovalnosti med otroki že preveč, poudari Merljak Zdovčeva.

Navihanost in srčnost, razigranost in predanost otrok pogosto spregledamo ali jemljemo za samoumevne.
Maša Kores
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta