Jurša se sestanka ne bo udeležil, Janša o samostojnosti in satelitih. Erjavec: Njeni očitki me ne zanimajo

Žana Vertačnik Žana Vertačnik
11.08.2020 13:08

"Prav bi bilo, da dr. Aleksandra Pivec osebnih interesov ne bi postavljala pred strankine in bi čim prej sprejela odločitev o odstopu z mesta predsednice stranke Desus," predsednici sporoča Tomaž Gantar

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Potem ko je vseh pet poslancev poslanske skupine Desus včeraj na mizo razgrnilo karte in predsednici Aleksandri Pivec postavilo ultimat, naj odstopi, jim je podporo izrekel predsedujoči svetu stranke Tomaž Gantar. "Poziv poslancev Desusa ocenjujem kot pravo odločitev. Žal o razmerah znotraj stranke, njenem vodenju in spornem ravnanju predsednice že predolgo javno razpravljamo in s tem škodujemo ugledu stranke Desus in tudi politike kot take," je tvitnil. "Prav bi bilo, da dr. Aleksandra Pivec osebnih interesov ne bi postavljala pred strankine in bi čim prej sprejela odločitev o odstopu z mesta predsednice stranke Desus. Seja sveta stranke bo sklicana v roku, kot je predlagala poslanska skupina Desus," je še dodal Gantar.
{twitter}https://twitter.com/tomazgantar/status/1293140982213554176{/twitter}

Andrej Petelinšek
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta