Kandidatke in kandidati, imate odgovore na izzive evropske (in slovenske) prihodnosti?

DR
20.05.2019 18:02

Soočenje Večera in BKTV jutri ob 17. uri v Mariboru v živo na BKTV in vecer.com. Soočili bomo pet kandidatk in štiri kandidate, ki se potegujejo za mesta v Evropskem parlamentu. Vabljeni k spremljanju!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Soočenje na Televiziji Slovenija
Robert Balen

Še slab teden nas loči do nedeljskih volitev poslancev v evropski parlament. Tik pred ciljno ravnino bo kandidate soočil tudi Večer. "Naš namen ni delati evropskih kvizov, pač pa soočiti ideje in vizije, gledalcem pa omogočiti opaziti razliko v odgovorih na ključna in najbolj aktualna evropska vprašanja. Pravica in soodgovornost evropskih poslancev iz Slovenije je iskanje rešitev in soustvarjanje evropske politike," je dejal voditelj soočenja Večerov novinar in urednik Tomaž Ranc.
Soočenje pripravljamo skupaj z BKTV in bo potekalo v živo na sporedu te televiziji ob 17. uri, ob 20. uri pa si boste lahko ogledali tudi posnetek. V neposrednem prenosu pa si ga boste lahko ogledali tudi na naši spletni strani. Evropa se sooča z varnostnimi, demografskimi, ekonomskimi, sosedskimi, regijskimi, globalnimi in drugimi izzivi, Slovenija pa ima kot del Evrope enake, sorodne in pa tudi povsem svoja, ločeno mednacionalno pomembna žarišča, kjer ji lahko Evropska unija pomaga, ne naredi nič ali pa ji njena drža lahko celo škodi. Zato je delanje evropske politike tudi lobiranje in vpliv slovenskih poslancev v Evropi, ki je ali pa ga ni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta