Konec tedna bo brez padavin, kaj pa nas čaka v tednu pred božičnimi prazniki?

A.L.
15.12.2023 08:05

V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo suho vreme.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Marko Vanovšek

Po napovedih Agencije RS za okolje (ARSO) bo danes na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, ki je bo več v vzhodnih krajih. Zjutraj in dopoldne bo marsikje po nižinah megla. Popoldne bo ponekod zapihal severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 13 °C.

Jutri bo pretežno jasno, na Primorskem bo še pihala šibka burja. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla. Jutranje temperature bodo od -6 do -1, ob morju 4, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem okoli 12 °C.

V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo suho vreme. Več sonca bo v gorah in na Primorskem, po nižinah pa bo precej megle in nizke oblačnosti.

V ponedeljek in torek bo še dokaj jasno, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti. V sredo se bo oblačnost povečala, zapihal bo jugozahodni veter. Verjetnost padavin bo predvidoma največja v četrtek in petek. Zaenkrat kaže, da bo po nižinah povečini deževalo, količina padavin pa ne bo velika. V soboto bo najverjetneje deloma jasno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta