Koronačas: Domače kuhinje so postale pisarne

Urška Polanc Urška Polanc
23.04.2020 16:15

Zavarovalnemu zastopniku, navajenemu terenskega dela, se je delo bistveno spremenilo, ljudje bi raje videli, da pride k njim

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tomaž Kumer v domači pisarni ugotavlja, da so na mizah krožnike nadomestili prenosni računalniki. 
Tomaž Kumer

Kmalu po razglasitvi epidemije je Generali zavarovalnica zaprla svoje poslovalnice, sklepanje zavarovanj je zdaj mogoče samo na daljavo. "Naši pogoji za delo so se spremenili, vso potrebno opremo smo preselili in si pisarne uredili doma. Zdaj so naše pisarne postale domače kuhinje, dnevne sobe, kjer so prisotni tudi otroci, drugi družinski člani. Če so prej jedilne mize bile rezervirane za krožnike, so zdaj na njih večino časa prenosni računalniki, tablice," je povedal zavarovalni zastopnik Tomaž Kumer iz Generali zavarovalnice. Njegovi delovni dnevi so se bistveno spremenili. Več časa nameni telefonskim pogovorom in delu pri računalniku. Da so stranke dobro sprejele situacijo, saj so jih pravočasno obvestili, tudi osebno poklicali in tako ohranili človeški stik, ki je v trenutnih razmerah še kako pomemben, razmišlja Kumer.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta