Ne zamudite jutrišnjega izobraževalnega zajtrka, kjer vas naučimo varčevanja!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
17.10.2018 17:02

Razmišljate, kam vložiti svoj že prisluženi denar ali kam mesečno vplačevati sredstva, da se bodo ta plemenitila in vam bodo na voljo takrat, ko jih boste potrebovali za uresničitev svojega finančnega cilja? Izberite vzajemne sklade.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

 V času, ko so gospodarske razmere ugodne, ko beležimo rast ter se povečujejo investicije in poraba gospodinjstev, hkrati pa so obrestne mere nizke, se zdi odločitev za varčevanje v vzajemnih skladih marsikomu še lažja. Ugodne razmere so vsekakor prava stimulacija za varčevanje, a to nikakor ne pomeni, da so skladi primerna naložba le v času rasti. Če sodite med konservativnejše varčevalce in bolj kot o dobrih novicah razmišljate o tem, da se lahko razmere spremenijo, pomislite o adutu skladov, ki se mu reče razpršenost portfelja.

Arhiv Naročnika
Arhiv Naročnika

In kdaj se boste odločili vi?

Pri vzajemnih skladih velja pravilo, da ne glede na to, ali varčujete z enkratnim vplačilom ali pa z rednimi vplačili, čas dela za vas. Daljša doba varčevanja lahko prinese višji in bolje oplemeniten znesek privarčevanega premoženja. Pravi čas za prvi korak je zdaj. Skupaj s svetovalci izberite pravi sklad ali varčevalni načrt ter začnite varčevati ali pa razširite svoje naložbe s KD Skladi že danes.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.