Odpovedi in zamude letov Adrie Airways se vrstijo, na tleh ostala tudi Tina Maze

STA, D.Ži
22.09.2019 10:28

Številne zamude se vrstijo že od četrtka, ko je Adria ostala brez dela flote, potem ko ji je družba, pri kateri najema letala, odpovedala najem dveh letal, agencija za civilno letalstvo pa prepovedala letenje z njima.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Grosman

Letalski prevoznik Adria Airways, ki je pred dnevi ostal brez dela flote, je tudi v nedeljoodpovedal nekatere lete, druge pa prestavil na poznejši čas.
Tako kot že v soboto je Adria Airways tudi za nedeljo popoldne odpovedala leta z brniškega letališča proti Zürichu in nazaj. Na nekatere lete pa so se potniki vkrcali tudi z več kot triurno zamudo.
Tako je letalo, ki bi moralo z brniškega letališča proti Manchestru vzleteti že ob 7.10, predvidoma odletelo ob 10.45. Potniki so morali dolgo čakati tudi na povratni let, saj je letalo namesto ob 10.25 iz Manchestra predvidoma poletelo šele ob 14. uri.
Pri Adrii Airways so napovedali zamude še za nekaj popoldanskih letov, denimo z brniškega letališča v Podgorico, ki je z 12.20 bil prestavljen na 16.35. S triurno zamudo so se potniki vkrcali tudi na letalo iz Podgorice na Letališče Jožeta Pučnika, ki je poletelo ob 18.05.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta